Novice


Aktualni odprti razpisi za nepovratna in povratna sredstva

Predstavniki Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport (MGTŠ) so v torek, 14. februarja, na novinarski konferenci predstavili načrt razvojnih spodbud za leto 2023, s katerim želijo okrepiti konkurenčnosti in dodano vrednosti slovenskega gospodarstva.

Arhiv: 14. Informativa - Sejem izobraževanja in poklicev

V petek, 20. 1. 2023 in v soboto, 21.1.2023 je na Gospodarskem Razstavišču potekala 14. Informativa - Sejem izobraževanja in poklicev.

Arhiv: Skupna izjava delodajalskih organizacij o predlogu zakona o pomoči gospodarstvu za omilitev posledic energetske krize

GZS, OZS, TZS, ZDS in ZDOPS ne podpirajo modela pomoči za energente.

Podpisan aneks št. 6 h Kolektivni pogodbi papirne in papirno predelovalne dejavnosti

V torek, 23.11.2022, je bil v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije podpisan Aneks št. 6 h Kolektivni pogodbi papirne in papirno predelovalne dejavnosti, ki stopi v veljavo s 1.1.2023.

Arhiv: Akademija za embalažo, ki prihaja v stik z živili

Od 18. maja do 2. junija bo luč sveta ugledala Akademijo za embalažo, ki prihaja v stik z živili. Gre za prvo izvedbo akademije, ki je nastala v okviru projekta KOCHrana2 in je namenjena celostnemu vpogledu področja embalaže, ki prihaja v stik z živili.

Arhiv: Predstavitev osnutka Dolgoročne podnebne strategije Slovenije do leta 2050

Kakšni strateški sektorski cilji so predvideni bo predstavil mag. Andrej Vizjak, minister za okolje in prostor, s sodelavci. Vljudno vabljeni na dogodek, ki bo potekal preko spletne platforme v petek, 25. septembra od 13. do 15. ure.