Novice


Arhiv: Dan odprtih vrat na GZS Zbornici osrednjeslovenske regije


Video vabilo

 

V januarju smo našo preselitev na novo lokacijo obeležili z Dnevom odprtih vrat. Z veseljem smo se pogovorili z vsemi, ki so se odzvali našemu vabilu in skupaj oblikovali nekaj predlogov za nove aktivnosti. Zagotovo bomo nadaljevali s prizadevanji za izboljšanje pogojev poslovanja gospodarstva v glavnem mestu in osrednjeslovenski regiji pa tudi v Sloveniji.

Med aktivnostmi, ki smo jih dogovorili, je tudi obljuba, da se bomo bolj redno osebno srečevali. Odločili smo se, da odslej vsak mesec odpremo vrata in vas povabimo na obisk in pogovor.Teme in pobude prinesite s seboj!

Vabimo vas na

DAN ODPRTIH VRAT

NA GZS ZBORNICI OSREDNJESLOVENSKE REGIJE

v torek, 10. februarja 2015, od 10. do 15. ure,
v 9. nadstropju WTC stolpnice na Dunajski 156 v Ljubljani.


Predvsem bi radi prisluhnili vam, vašim kritikam, vašim pohvalam ter predlogom, predstavili vam bomo e-vem točko, svoje delo in načrte, letošnji razpis za inovacije, možnosti za vašo promocijo, projekte itd.

Spoznajte naše delo, spoznajte poslanstvo GZS Zbornice osrednjeslovenske regije in poiščite nove poslovne stike, saj smo del zbornične mreže, ki povezuje največje število uspešnih, izvozno naravnanih podjetij v Sloveniji. Izkoristite priložnost ter se pogovorite z nami o aktualnih gospodarskih razmerah ter izzivih novega poslovnega leta. Vprašajte nas o vsem, kar vas zanima ali pa samo malo poklepetajte z nami. Naj bo to dan novih poslovnih priložnosti za vse.

Pričakujemo vas Petja Šegatin, Mojca Pavlič, Igor Vrhovec in Marta Turk, sodelavci teama GZS Zbornice osrednjeslovenske regije. Veseli bomo vašega obiska.

Dobrodošli!


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.