Novice


Arhiv: Jutro na zbornici: Ali poznamo svoje kupce in kako vzpostaviti boljši odnos z njimi?

 GZS Zbornica osrednjeslovenske regije vas v okviru srečanj s strokovnjaki vabi na JUTRO NA ZBORNICI

ALI POZNAMO SVOJE KUPCE IN KAKO VZPOSTAVITI BOLJŠI ODNOS Z NJIMI?

v sredo, 1.10.2014, ob 9.30

v prostorih GZS osrednjeslovenske regije, Dimičeva 9, Ljubljana

Gost srečanja bo gospod Jure Triller, direktor podjetja IDentiks kartični sistemi d.o.o.,ki bo predstavil nekaj možnosti vzpostavitve celovitega programa zvestobe – CLIP.

Ideja programa zvestobe daje podjetjem nasvet, kako prisluhniti kupcem in jih s pomočjo programskih orodij in mehkih prijemov na dolgi rok narediti za svoje zveste stranke s tem, da rešitve ne predstavljajo ovire, ampak pomoč. Program lahko sestavlja več modulov, celota pa omogoča poznavanje in razumevanje navad strank, z njim se lahko izboljša in ciljno usmeri komuniciranje z njimi, poveča njihovo zadovoljstvo in lojalnost.

V Sloveniji programi zvestobe že obstajajo, vendar gre večinoma le za spodbujanje nakupov oziroma pospeševanje prodaje s tako imenovanimi »karticami zvestobe«. Tako stranke v trgovino privabljajo le popusti, točke zvestobe ipd. Tak kupec načeloma ni lojalen, saj bo ob naslednjih popustih pri drugem trgovcu za enako stvar šel drugam. CLIP je celostna strategija, s katero pomagamo vzpostaviti boljši odnos s kupci, jih razumeti, jim še bolj ugajati in seveda zaslužiti več.

Dogodek je namenjen lastnikom in direktorjem podjetij, vodjem prodaje in marketinga, trgovcem in vsem, ki želijo izboljšati sodelovanje s svojimi strankami.

S pomočjo osnovne teorije in praktičnih primerov ter programskih orodij programa CLIP bo Jure Triller prikazal, kako sistem deluje in kakšne možnosti ponuja od čistih osnov in preprostega pospeševanja prodaje do nagrajevanja in – kot cilj – razumevanja kupcev. Slednjega brez poslovne analitike in različnih programskih orodij ne moremo doseči.

Udeležba na predavanju je brezplačna.

PRIJAVE: Prosimo, izpolnite priloženo prijavnico. Število udeležencev v skupini je omejeno, zato prijave sprejemamo do zapolnitve mest oziroma najkasneje do 26.9.2014. Prijave lahko pošljete na elektronski naslov mojca.pavlic@gzs.si .

 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.