Novice


Arhiv: V ponedeljek se pričnejo 7. IZZIVI GOSPODARSKEGA RAZVOJA

Od štirih aktualnih tem na forumih izpostavljamo: Slovenija na stičišču treh regij (ponedeljek) in Forum Promocija zdravja na delovnem mestu! (torek), ki ga bomo v živo prenašali preko portala Zrno zdravja: http://zrnozdravja.si/asset/WcE3npxuHmR9wvisK ob podpori sodobne multimedijske tehnologije.

Že tradicionalno srečanje podjetnic bo v ponedeljek popoldan, v torek popoldan pa bodo razglašene najboljše ideje invencije in inovacije prijaviteljev na razpis INA3. Letos je prispelo 133 prijav http://inatri.eu/prijavljenje-ideje/ , podeljenih bo 15 nagrad iz treh kategorij, razglašen pa bo tudi največji podpornik projekta INA3: https://www.facebook.com/razpis.inatri

V POSLOVNI KAVARNI vse udeležence – razstavljalce, govornike in obiskovalce, čaka 12 strokovnjakov -svetovalcev za različne poslovne in zdravstvene teme, na katere se še lahko prijavite: http://www.gospodarski-izzivi.com/za-poslovno-kavarno/ , sodelujejo pa tudi javna agencija Spirit, Zavod za zaposlovanje, RRA LUR , Infocenter GZS, e-vem točka in organizator Gospodarska zbornica osrednjeslovenske regije.

V Rotary kotičku na dogodku bodo dijaki Gimnazije Vič predstavili vesoljsko sondo, katere pokrovitelj je bil Rotary klub Domžale. Na Forumu mladih v torek pa bo predstavljena tudi letošnja ekipa INA3, v kateri sodelujeta dva predstavnika RAC, in 4 mentorji, ki so tudi člani naših Rotary klubov (RC Logatec, RC Ljubljana 25 in RC Nike).

 

Prilagamo program prireditve v pomoč odločitvi, da dogodek obiščete. Vsak 10 obiskovalec dobi še brezplačno vstopnico za ogled razstave MOŽGANI. Več informacij in prijavnica za udeležbo www.gospodarski-izzivi.com.


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.