Novice


Arhiv: Kakšno bo letošnja bera gospodarstva

 

 

 

 

 

 

 

Kakšna bodo gospodarska gibanja v letu 2014? Kako jih ocenjujete vi, v vašem podjetju?

S svojimi odgovori boste konkretno prispevali k oblikovanju trdnejših argumentov za predloge ukrepov ekonomskih politik, ki so v aktualnih razmerah za učinkovitejšo podporo poslovanja nujni in ki jih bo GZS predstavila Vladi RS.Zato se vam že vnaprej se vam zahvaljujemo za vaš čas in odgovore, ki vam bodo vzeli med 4 in 7 minut vašega časa.    

Na Gospodarski zbornici Slovenije želimo skupaj z vami oblikovati čimbolj realne napovedi o stanju in trendih slovenskega gospodarstva v tem letu. Z vašo odzivnostjo in kar se da objektivnimi odgovori na zastavljena vprašanja, za katere anonimnost jamčimo, boste pomembno prispevali k našim projekcijam glavnih makroekonomskih agregatov. 

Vsak odgovor je pomemben, zato vas  vljudno prosimo, da izpolnite anketni vprašalnik o poslovnih pričakovanjih na povezavi: http://medistat.si/survey/1178, najkasneje do 9. maja 2014. Koda za dostop je matična številka podjetja. Dodanih je tudi nekaj vprašanj, s katerimi želimo pridobiti vaše poglede na nekatera vprašanja o konkurenčnosti in finančnih tveganjih. 

Z  analizo ankete bomo širšo javnost seznanili na novinarski konferenci v drugi polovici maja, vas pa še posebej z objavo poročila v Poslovnem tedniku oziroma na naši spletni strani skep.gzs.si/ rubrika Anketna pričakovanja.

 

V kolikor vam bolj ustreza pisno reševanje vprašalnika, ga pripenjamo v prilogi. Izpolnjenega  lahko pošljete  po pošti na  naslov GZS, Dimičeva 13, 1504  Ljubljana , z navedbo "za anketo" ali faksirate na številko 01/5898 100.


Pripeti dokumenti

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.