Novice


Arhiv: Konkurenčnost ? Kriza ? Odgovor je: strateško inoviranje v podjetju !

Med strateškimi projekti čezmejnega programa Slovenija Italija 2007-2013, pri katerem sodeluje tudi naša GZS Zbornica osrednjeslovenske regije, je KNOW US eden tistih, ki želijo prispevati k razvoju konkurenčnega znanja podjetij iz strateško pomembnih sektorjev na obeh straneh meja: v Sloveniji in v Italiji. K temu bodo prispevali strokovnjaki dveh Univerz (Univerza na Primorskem in Universita' Ca' Foscari iz Benetk) ter sodelavci in partnerji projekt.

Zelo pomemben delež pri uspehu projekta predstavljajo realni odgovori podjetij, ki se dnevno srečujejo z izzivi konkurenčnosti in gospodarske krize, zato vas prosimo, da odgovorite na vprašalnik na spodnjem naslovu. Zavezujemo se, da bodo podatki uporabljeni le za skupno analizo in ne kot posamični odgovori podjetja.

http://www.know-us.eu/index.php?module=page&pageID=24

Ker bomo v okviru projekta KNOW US v naslednjih mesecih organizirali vrsto delavnic in srečanj, katerih skupni cilj je spodbujanje strateškega inoviranja v malih in srednjih podjetij, podpora pri povezovanju med podobnimi podjetji z obeh strani meja in vključevanje v projekt inovacijske šole za mala in srednja podjetja, bomo veseli, če nam na e-mail marta.turk@gzs.si pošljete kratek mail s sporočilom: »ŽELIM VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU KNOW US IN VABILO NA DOGODKE!«

Za vaše odgovore se vam že vnaprej toplo zahvaljujemo!

GZS Zbornica osrednjeslovenske regije

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.