Novice


Arhiv: Seminar: V podporo odprtemu prostoru inovacij in okolju za inoviranje

Inovacije so gibalo družbe in razvoja, so spodbujevalec podjetniške miselnosti in odgovori na sodobne izzive. So najpomembnejša strategija države in smer tržnega gospodarstva. In so odprtiprostor povezovanja, kjer je ključno, kako ugotovljene inovacije spremenimo v vsakdanje življenje in delo, prakso in poslovni odnos. Po vzorih iz skandinavskih držav predstavljamo projekt povezovanja inovativnih okolij v različno oblikovanih skupnostih kot so občine v neposredni povezavi z gospodarstvom in v okoljih, ki se kreairajo v raznovrstnih delovnih procesih s posebnim poudarkom na srednjih in malih podjetjih.

Vabljeni k prijavi na SEMINAR 22. novembra 2011 v Rokodelskem centru Ribnica med 9 in 17. uro.

Kotizacije ni.

Glavni poudarki programa prvega takšnega dogodka v Sloveniji so praktični primeri, načini uporabe odprtega podpornega okolja za spodbujanje inovacij tako v gospodarstvu kot v javnih službah. Osrednja gosta iz Skandinavije bosta Ulrikke Wahl Sunde in Kim Hamli iz skupine Induct software. Z Erikom Holmom Melbyjem iz Norveške bova vodila delavniški del, ki bo dopolnil pestro dogajanje seminarja s primeri, v skupinah udeležencev in z neposrednim moderiranjem. V dopoldanskem času boste glasovali za predstavitve praktičnih primerov, ki jih želimo slišati v popoldanskem delu ter tako zaokrožili dejaven seminarski dan.

Število udeležencev je omejeno, zato pohitite s prijavami. Tukaj si lahko ogledate celoten program.

Prijavite se preko spletne strani ali na elektronski naslov mojca.pavlic@gzs.si.

Več informacij je na voljo na telefonski številki 031 326 777.

Ciljne skupine: župani, strokovni predstavniki občin za področje razvoja ter dvostranske komunikacije z uporabniki storitev (občani), podjetniki ter zainteresirana strokovna javnost.

Kotizacije ni. Celoten program poteka v angleškem jeziku. Prevod ni predviden.

Več informacij o projektu je na www.openinnovation.si


Pripeti dokumenti

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.