Novice


Arhiv: Zajtrk s strokovnjakom, 15.11.2011

V jesenskem terminu nadaljujemo z vrsto srečanj, posvečenimi pomembni in aktualni temi: kako iz individualcev oblikovati dober kreativen tim, ki bo zmagovito in inovativno spreminjal svojo podjetniško zgodbo. Čeprav se nam včasih zdi, da je stvar brezizhodna, da nas prostor in okolje omejuje in obremenjuje, se odgovori morda skrivajo prav v izboljšani tehniki komuniciranja s sodelavci in spodbujanju in oblikovanju idej in predlogov.

V klobuku z idejami boste brskali skupaj z Nastjo Mulej in sicer 15. novembra 2011 ob 10. uri v poslovni oazi Gospodarske zbornice Slovenije/VII. nadstropje, Dimičeva 13, v Ljubljani.

Komu je seminar namenjen:

-prav posebnim ljudem – kreativcem in inovatorjem,

-še bolj izjemnim podjetjem, ki razvijajo nove pristope, nove storitve, nove ideje, in

-in tudi tistim, ki se želijo v kreativnosti uveljaviti.

Torej: če vam je že navsezgodaj zjutraj kdo stopil na živec, ali ste na bojni nogi s sodelavcem, ko vas moti, ker vaš partner vse vidi samo črno in želite, da bi končno delovali kot uglašen tim vse to lahko dosežete, če pobrskate po klobuku z idejami.

Kdo je Nastja Mulej?

Je magistra komunikologije, univerzitetno diplomirana sociologinja in univerzitetno diplomirana ekonomistka, ki ima ekskluzivno licenco za predajanje de Bonovih metod razmišljanja v Sloveniji: Šest klobukov razmišljanja in Lateralno razmišljanje. Številnim posameznikom in timom uspešnih organizacij je že pomagala, da so začeli bolje sodelovati, bolj celovito raziskovati, razmišljati in delovati bolj učinkovito, kreativno in konstruktivno, skrajšali sestankovanja in debatiranja ter jih nadomestili z akcijo.

ZARADI ZAPOLNITVE PROSTIH MEST PRIJAV NE SPREJEMAMO VEČ.

HVALA ZA RAZUMEVANJE!

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.