Novice


Arhiv: Poslovni zajtrk - Egipt

V Sloveniji se od 1. do 3. decembra 2015 po posredovanju veleposlanice za Bližnji Vzhod v Kairu, gospe Tanje Miškove mudita gospod Mahmoud Mohamed Ahmed, izvršni direktor Nemške Gospodarske zbornice v Kairu (German Chamber of Industry and Commerce in Cairo http://www.ahkmena.com) in gospod Osama Abu Sheasha, direktor, Družbe El Dawlia Contracting Company (http://www.eldawliaco.com)

V Egiptu načrtujejo izvedbo več kot sto razvojnih projektov na različnih področjih, ki jih bodo predstavili na mednarodni investicijski konferenci sredi marca, za katere bo Egipt iskal investitorje, ti pa izvajalce. Pri večini projektov, od industrijskih do kmetijskih in turističnih, se med drugim pojavlja problematika oskrbe z vodo in upravljanjem z odpadnimi vodami., zato bo to tudi ena od tem, za katero so zainteresirana podjetja v Slovensko izraelskem poslovnem klubu.

Vabimo vas na poslovni zajtrk v družbi gostitelja predsednika UO GZS Zbornice osrednjeslovenske regije gospoda Danijela Petroviča, tujih gostov iz Egipta in gospoda Boštjana Kočarja, predstavnika Slovensko izraelskega poslovnega kluba.

ZAJTRK BO 1. DECEMBRA 2015 OB 9.30 URI
na GZS, Dimičeva 13, v salonu/7. nadstropje

Število sedežev na poslovnem zajtrku je omejeno, zato prosimo za Vaše čimprejšnje potrditve udeležbe na mojca.pavlic@gzs.si

Pripete datoteke

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.