Novice


Arhiv: Srečanje prijateljev ljubljanske zbornice, 31.1.2019

Dragi prijatelji naše zbornice, cenjeni člani in partnerji. Prvi mesec novega leta se izteka in že v decembru smo si obljubili, da bo naše srečanje za dobre želje v letošnjem letu, steklo v januarju. Kot smo napovedali, vas zdaj

   prijazno vabimo na

 PONOVOLETNO »SREČANJE PRIJATELJEV LJUBLJANSKE ZBORNICE«

v četrtek, 31. januarja 2019, ob 17. uri 

v Centru inovativnih rešitev D 125 (Vivo catering) na Dunajski 125 v Ljubljani 

Z vami se bomo na kratko ozrli na preteklo leto, vam predstavili naše dosežke ter napovedali naš letošnji program dela, izpostavili nekatere zanimive dogodke v lanskem letu in trende za v prihodnje, napovedali bomo letošnji razpis za inovacije in delo v sodelovanju z župani naših občin. Uvodoma nas bo pozdravil predsednik Upravnega odbora naše zbornice Danijel Petrovič, o programu pa bo spregovorila direktorica Marta TurkMed temami, ki postajajo zelo aktualne za naše člane, so tudi izzivi družinskih podjetij ob prehodu v naslednjo generacijo, o čemer nam bo spregovoril predstavnik Inštituta za družinsko podjetništvo Uroš Kavs.

Predvsem pa bo to čas za druženje, prijeten pogovor s prijatelji in dobre želje v novem letu.

Za kulturno popestritev bo poskrbel Janoš Kern (Imago Slovenije), gostiteljica Jerneja Kamnikar pa bo iz svoje bogate ponudbe ponudila belokranjsko pogačo in pijačo.

Srečanje bomo zaključili ob 19. uri.

Veselimo se našega snidenja!                 

GZS Zbornica osrednjeslovenske regije

Vljudno prosimo, da svojo udeležbo potrdite po telefonu 01 58 98 174 ali na elektronski naslov mojca.pavlic@gzs.si najkasneje do 30.1.2019. 

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.