Novice


Arhiv: 29.11. - Zaključna konferenca projekta RETRACKING - Plastika in kompoziti v hierarhiji ravnanja z odpadki

Služba za varstvo okolja GZS vabi na zaključno konferenco mednarodnega projekta RETRACKING, ki bo potekala petek,  29. novembra 2019, med 10:00 in 14:00, v Dvorani A, 1. nadstropje, GZS, Dimičeva 13, Ljubljana.

 

Na konferenci bodo predstavljene različne vrste plastičnih materialov z vidika hierarhije ravnanja z odpadki, s prikazom dobrih praks na področju izdelovanja, podaljševanja življenjske dobe izdelkov, pravilnega zbiranja in recikliranja, sežiga in končnega odlaganja. Določanje najboljših rešitev in poslovnih modelov za izboljšanje ravnanja z odpadki, preprečevanje onesnaževanja okolja in podpora prehodu v krožno gospodarstvo so cilji, katerim sledimo z izvedbo dogodka.

 

Vabimo strokovnjake s področja okolja (odpadkov), podjetja, kjer ti odpadki nastajajo pri proizvodnji izdelkov (kot so plovila, letala, gradbeni proizvodi, športna oprema, sanitarna oprema…), uporabnike tovrstnih izdelkov ter zbiralce in predelovalce odpadkov in tudi druge zainteresirane na območju programa Interreg Italija – Slovenija in tudi širše.


Več o dogodku na povezavi .

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.