Novice


Arhiv: Delovno srečanje GZS Zbornice osrednjeslovenske regije - predstavitev programa SPIN


Spoštovani člani GZS Zbornice osrednjeslovenske regije,

leto se zaključuje, zato vas vljudno vabimo na delovno srečanje, saj vam želimo pred zaključkom leta predstaviti nekatere ključne usmeritve programa dela vaše in naše zbornice. Srečanje je lepa priložnost, da poglobimo sodelovanje – odnos – zaupanje s tem, da nam lahko podate vaše predloge, izrazite vaše potrebe in nas seznanite z aktualnimi izzivi, tudi problemi, na osnovi katerih bomo nadgradili program dela Zbornice osrednjeslovenske regije za leto 2020.

Hkrati vam bomo predstavili možnosti, ki jih vključuje program SPIN, ki ga je v letošnjem letu razpisal Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije.

Dragi člani, veselimo se vaše prisotnosti na delovnem srečanju GZS Zbornice osrednjeslovenske regije, ki bo

9.12.2019 ob 14.00 uri na GZS v dvorani F  na Dimičevi 13 v Ljubljani.

 

Program srečanja:

1.       Fokus Zbornice osrednjeslovenske regije (ZOR) – Zaposleni, Okolje in Rast, mag. Marjana Majerič, direktorica GZS ZOR

2.       Program SPIN, Marta Turk, bivša direktorica GZS ZOR in partnerica v projektu SPIN s posebnim gostom, mag. Jernejem Goričarjem, upraviteljem v postopkih zaradi insolventnosti in prisilne likvidacije

3.       Beseda je vaša, diskusija in predlogi

 

O programu SPIN:

V okviru projekta SPIN je na voljo tako individualno karierno svetovanje kot tudi različna usposabljanja za nadgraditev kompetenc, ki jih potrebujejo udeleženci (npr. tuji jeziki, delo z računalniškimi programi npr. Excel, podjetniške veščine ipd.). Program je subvencioniran in za udeležence v celoti brezplačen.  Na voljo je do 100 ur različnih brezplačnih usposabljanj in novih znanj. Za delodajalce pa je še posebej zanimiva možnost, v povezavi z ohranjanjem zaposlitve in potrebnimi dodatnimi znanji in kompetencami.

 

 

Prosimo za potrditev vaše prisotnosti na mojca.pavlic@gzs.si ali na telefon 01 5898174.

 Veselimo se srečanja z vami!

 

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.