Novice


Arhiv: 21.1. Design in action / Oblikovalsko mišljenje v praksi - Uvodno predavanje

 

Bi želeli biti bolj učinkoviti pri razvoju svojih produktov in storitev? Želite razviti kompetence potrebne za inoviranje? Vas zanimajo sodobni pristopi k reševanju problemov vendar nimate časa za usposabljanje? Želite usvojiti nova znanja in z njimi doseči spremembo, učinek v svojem podjetju?

Vabljeni na uvodno predstavitev usposabljanja Design in action, ki bo 21. januarja 2020 od 09:00 do 13:00 in na kateri boste spoznali avtorici in izvajalki programa, podrobnejše informacije v zvezi s programom ter na lastnem primeru ovrednotili in (re)definirali problem s katerim se sooča vaša organizacija. Udeležba na uvodni predstavitvi vas ne zavezuje, k sodelovanju na ostalih delavnicah. 

Usposabljanje Design in action je hibrid med izobraževanjem, svetovanjem in mentoriranjem, ki temelji na izkustvenem učenju. Ob strokovni podpori pridobljeno znanje namreč že v času usposabljanja uporabite za reševanje konkretnega problema s katerim se soočate v podjetju.

Pridobite nova znanja in veščine s katerimi boste lahko že jutri učinkoviteje, hitreje in z manj tveganji sprejemali odločitve o razvoju svojih izdelkov/storitev in se tako približali svojim kupcem.

 

VEČ O USPOSABLJANJU

 

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.