Novice


Arhiv: 10. mednarodni dogodek o digitalnih inovacijah in digitalni transformaciji: Living bits and things 2020 - PRESTAVLJENO

 

Vabimo na

10. mednarodni dogodek

o digitalnih inovacijah in digitalni transformaciji

Living bits and things 2020

18.3. – 20.3.2020, Hotel Slovenija, Portorož, Slovenija

Spoštovani,

vabimo vas, da se udeležite 10. mednarodnega dogodka Living bits and things 2020. Gre za vodilni poslovno-tehnološki dogodek o digitalizaciji in praktični uporabi digitalnih tehnologij v širši regiji osrednje in vzhodne Evrope ter Balkanu z najdaljšo tradicijo. Vzporedno in v soorganizaciji poteka tudi 39. mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih znanosti, ki predstavlja prakse in trende razvoja organizacij in kadrov in kamor imajo vsi udeleženci Living bits and things 2020 prost vstop.

Dogodek poteka od leta 2011 in pritegne vrhunske govorce iz vsega sveta, najbolj inovativna slovenska in tuja podjetja s področja digitalnih tehnologij IoT/IIoT (interneta stvari), AI/ML (umetne inteligence) in blockchain/DLT, varnosti in zasebnosti, AR/VR (obogatene resničnosti), robotike/RPA, MES/MOM in drugih. Na interaktivnih delavnicah, predstavitvah in okroglih mizah se vsako leto povežejo med seboj srednja in mala podjetja z velikimi podjetji na eni ter zagonskimi podjetji, raziskovalnimi ustanovami in posamezniki na drugi strani. Zaradi mednarodne udeležbe poteka dogodek tradicionalno v angleščini.

GZS in GZS ZOR (Zbornica osrednjeslovenske regije) sta letos partnerja dogodka, zato ste kot naš član s tem vabilom upravičeni do posebnega 20% promocijskega popusta na redne cene pri posamični registraciji na dogodek. Za uveljavitev popusta pri prijavi na dogodek navedite promocijsko kodo LBT2020-GZSZOR.

Na dogodek se prijavite na povezavi REGISTRACIJA.  

Posebni poudarki so vsako leto namenjeni uporabi digitalnih tehnologij, dodani vrednosti in praktičnim primerom rešitev in razvoju novih poslovnih modelov. Letos se bomo z udeleženci in eminentnimi gosti ter govorci dotaknili nekaterih najbolj aktualnih tematik, ki imajo velik vpliv na poslovanje in razvoj podjetij, še posebej malih in srednjih (MSP).

 

Posebno vabilo velja vsem, ki vas zanimajo dobre prakse digitalizacije v malih in srednjih podjetjih (MSP), ko tretji dan, v petek, 20.3.2020, poteka Forum o digitalni transformaciji s primeri dobrih praks ter okroglo mizo. Vstop na ta del dogodka je prost in brezplačen zaradi pokroviteljstva DIH – Digitalnega inovacijskega stičišča, je pa obvezna predhodna prijava na spletu.

 

Več informacij na povezavah VEČ o DOGODKU, PROGRAM  in GOVORCI.

Poslovni del bomo v sredo in četrtek zvečer nadaljevali na večernem družabnem delu dogodka, kjer bomo v prijetnem okolju z bogato ponudbo lokalne kulinarike in ob sproščujočem pogovoru ter druženju dan zaključili.

Veselimo se srečanja z vami!     

Organizacijski odbor
Living bits and things 2020


 

©2011-2020 Living bits and things & Eurocon d.o.o. Vse pravice pridržane!

 

 

 

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.