Novice


Arhiv: Optimizem vodilnih gospodarstvenikov kljub "koronakrizi" na rekordno visoki ravni!

Član GZS Zbornice osrednjeslovenske regije, družba PwC v Sloveniji, je javnosti in medijem predstavila rezultate PwC-jeve globalne in hkrati tradicionalne, letne raziskave med direktorji ter to priložnost izkoristila za poglobljeno razpravo, ki si jo lahko ogledate na povezavi https://vimeo.com/527332629.  

 Iz razprave smo izbrali nekaj utrinkov izjav izjemnih sogovornikov, ki jih delimo tudi z vami:

👉 "V leto 2021 smo krenili s polnim zagonom, delujemo na 110 odstotkih, "lockdowna" si ne moremo privoščiti!" - Matjaž Čemažar, predsednik uprave Domel Holding d.d.

👉 "Apeliram na direktorje - če se vam zgodi kibernetski napad, je to lahko konec za vašo organizacijo!" - Vlado Šarenac, direktor v PwC za področje tehnološkega svetovanja za jugovzhodno Evropo

👉 "Vlada je prehitro popustila, glede minimalne plače, to nas dela nekonkurenčne" - Aleša Mižigoj, direktorica Medexa,

👉 "Tudi če bolniško odsotnost delavca krije država, je na izgubi podjetje, saj delo ni narejeno oz. ga je treba prerazporediti" - Aleš Mikeln, predsednik uprave Vzajemne

👉 "Zelo podrobno spremljamo naše stranke, ne želimo si, da nas po odpravi državne pomoči in moratorijev kaj preseneti" - Jana Benčina Henigman, predsednica uprave Sberbanke.


 

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.