Novice


BoxSpring postelje, ročno izdelane v Sloveniji

BoxSpring postelje so produkt podjetja Maremico d.o.o., ki v je bilo ustanovljeno v Sloveniji že leta 1994. Podjetje je ponosno na tradicijo pa vendar ohranja korak pred konkurenco. Tako je tudi postelja BoxSpring plod izkušenj, a popolnoma prilagojena vsakemu posamezniku in njegovim željam ter potrebam.

Maremico d.o.o. izdeluje 5 različnih modelov BoxSpring postelj, pri vsakem izmed njih pa lahko izbirate barvo in material oblazinjenja, vzglavno stranico in vrsto ležišča. Posebnost BoxSpring postelje je njegova nadstandardna višina, ki sega vse do 76 cm. Na taki postelji se človek resnično počuti kraljevsko.

Spalni center Maremico je, verjetno edini, ki vam, poleg vsega ostalega, omogoča tudi, da sami izberete vrsto ležišča na katerem boste spali. Tako se lahko odločite za enega izmed modelov ležišča Leticia ali pa raje izberete vodno posteljo Lectus.

V primeru, da ste zmedeni med vsemi modeli in različicami, pa vam lahko omenimo, da je najbolj prodajani model BoxSpring Air pri katerem lahko izbirate med osmimi različnimi vzglavnimi stranicami in več kot 100 barvnimi odtenki oblazinjenja, prav tako pa sami izberete vrsto ležišča na katerem boste spali.

Še ena prednost postelje BoxSpring je exclusive top postiljanje. Gre za slovensko inovacijo, kjer je posteljni nadvložek, ki je na samo posteljo pritrjen, da ostane na mestu. Le to ne velja za večino drugih ponudnikov tovrstnih postelj. Poleg tega nam exclusive top omogoča, da ne postiljamo celotnega ležišča, ampak zgolj nadvložek. S tem poskrbimo, da postelja ves čas izgleda vrhunsko.

Ekipi Maremico pa ni vseeno niti za okolje. Tako vam omogočajo, da svojo posteljo kadarkoli obnovite ali celo zamenjate staro za novo, pri čemer vam priznajo popust, staro posteljo pa odpeljejo in pravilno zavržejo.

Maremico d.o.o. se poleg vrhunskega dizajna in izdelave, pohvali tudi s hitrimi dobavnimi roki, strokovno in brezplačno dostavo in montažo postelje ter odličnimi možnostmi plačila (celo na 24 obrokov brez obresti).

Ekipa Maremico tako ne sprejema kompromisov, temveč stremi k strokovnosti in  zadovoljstvu svojih strank. Tako imajo dobro poskrbljeno tudi za poprodajne aktivnosti za vse svoje blagovne znamke. Tako vam nudijo podporo in storitve vzdrževanja ležišč Leticia in vodne postelje Lectus ter so vam na voljo za karkršna koli vprašanja glede spanja ali postelje. Nudijo vam celo revolucionarne rjuhe Bella Donna, ki so primerne za vse vrste ležišč, celo za ležišča nadstandardne debeline ter postelje BoxSpring in se pohvalijo z neprimerljivo kvaliteto, se ne muckajo in mečkajo ter trajajo leta in leta.

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.