Novice


Arhiv: Na Ljubljanskem gradu podeljenih 50 certifikatov Družbeno odgovoren delodajalec

Na svečani podelitvi certifikatov Družbeno odgovoren delodajalec, ki jih kot nosilec projekta podeljuje Ekvilib Inštitut s partnerji GZS, ZDS in ZSSS, se je dosedanjim prejemnikom pridružilo še 44 podjetij s pristopnim in 6 z naprednim certifikatom. Doslej je pristopni certifikat že prejelo 63 podjetij, v postopek pridobivanja pa je skupaj vključenih kar 196 podjetij in organizacij.

"Čedalje večja ozaveščenost delodajalcev o pomenu izvajanja ukrepov in aktivnosti na področju družbene odgovornosti, s katerimi krepijo organizacijsko kulturo in ugled blagovne znamke delodajalca ter vplivajo na celovito zaposlitveno izkušnjo, hkrati pa  vseprisotna bitka za kadre, rezultirajo tudi v velikem številu prijav v postopek certificiranja," je na podelitvi izpostavil Gašper Zakrajšek, vodja projekta certifikat Družbeno odgovoren delodajalec na Ekvilib Inštitutu.

 

Prejemnike certifikatov je nagovorila in jim čestitala tudi direktorica Zbornice osrednjeslovenske regije na GZS mag. Marjana Majerič, ki je s ponosom izpostavila, da je med prejemniki certifikatov največ podjetij prav iz vrst GZS, kar kaže, da je članom GZS mar za zaposlene, da je družbena odgovornost njihov življenjski-poslovni stil - njihova vrednota in poudarila, da je to tudi edina, prava in konstruktivna pot za graditev odličnih medsebojnih odnosov, povezav, nadaljevanje osebne in poslovne rasti in s tem uspeha tako znotraj lokalnega-regijskega, kot širšega okolja .

Več si lahko preberete na POVEZAVI.

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.