Novice


Arhiv: Poslovna Konferenca Nemški Forum 2022

Junija letos je bil v Nemčiji sprejet Zakon o skrbnem pregledu v dobavnih verigah (nemško: Gesetz über die unternehmerischen Sorgfaltspflichten in Lieferketten), bolje znan kot zakon o dobavnih verigah (Lieferkettengesetz), v skladu s katerim bodo morala velika podjetja natančno preverjati svoje poslovanje in poslovanje svojih dobaviteljev. 

Ker je bil zakon sprejet, se pogosto pojavljajo vprašanja kot so: Kako uspešno poslovati na nemškem trgu? Kako ustanoviti podjetje v Nemčiji? Kakšno strategijo trženja ubrati? Kaj novi nemški zakon o dobavnih verigah prinaša za nemška podjetja in njihove slovenske dobavitelje? 

Na ta in številna druga aktualna vprašanja v zvezi s poslovanjem z Nemčijo, bodo odgovorili ugledni nemški in slovenski strokovnjaki v okviru osrednje poslovne konference Nemški forum 2022, katero organizira Slovensko-nemška gospodarska zbornica v partnerstvu z javno agencijo SPIRIT Slovenija.

Na dogodku bodo strokovnjaki na voljo tudi za individualne posvete.

Dogodek Nemški Forum 2022 bo potekal 27. septembra 2022 od 8:30 do 13:00 na lokaciji Four Points by Sheraton Ljubljana Mons

Udeležba na dogodku je brezplačna, konferenca pa bo potekala v slovenščini in nemščini (simultano prevajanje)

Na dogodek se lahko prijavite na povezavi.

Več informacij o programu dogodka in prijavi lahko poiščete tukaj.

 

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.