Novice


Arhiv: Konferenca o inovativnosti in krožnem gospodarstvu - ISPIM Innovation Conference 2023

V Cankarjevem domu je med 4. in 7. junijem 2023 potekala mednarodna konferenca o inovativnosti in krožnem gospodarstvu (ISPIM Innovation Conference), ki je pritegnila veliko zanimanja mednarodne strokovne javnosti ter slovenskih gospodarstvenikov in inovatorjev. Sodelovala je tudi Gospodarska zbornica Slovenije. 

Na konferenci so potekali paneli regijskih gospodarskih zbornic in SRIP-ov, kjer so podjetja in predstavniki izmenjali svoje izkušnje in prakse glede inovativnosti, motiviranja zaposlenih ter povezovanja z univerzami in različnimi partnerji za uspeh na konkurenčnem trgu. Na okroglih mizah regijskih zbornic, ki ju je v torek, 6. 6. 2023 vodila direktorica Koroške Gospodarske zbornice, Katja Pokeržnik, so v prvem delu sodelovali predstavniki članskih podjetij SIJ Acroni (Jan Foder), SIJ Metal Ravne (Gašper Stopar), Steklarna Hrastnik (Tilen Sever), TPV Automotive (Stefan Cvijanovič), in Podkrižnik (dr. Simon Kulovec); v drugem delu pa KOGAST Sistemi d.o.o. (Katarina Avšič Fratnar), Tapview (Boštjan Božič), Skupina Stroka - Stroka produkt d.o.o. (Sandi Markon) ter ATech electronics (Davor Jakulin). 

Delavnica strateško-razvojnih partnerstev je omogočila razpravo o vlogi inovacij v podjetjih ter ključnih spretnostih vodij za ustvarjanje inovacijske kulture. Ines Gergorić, vodja področja človeškega potenciala znotraj oddelka za strateški razvoj je gostila podjetja M Sora (Barbara Šubic), Pro Labor d.o.o. (Luka Krajnc), Primat d.d. (Mitja Koležnik), XLAB (Daniel Vladušič).

Hvala vsem gostom za udeležbo in aktivno debato!



Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.