Novice


Arhiv: Pomoč pri posledicah poplave in ocena škode

 

Spoštovani člani Zbornice osrednjeslovenske regije,

 

Najprej želimo izreči iskreno sožalje vsem, ki ste utrpeli škodo zaradi obilnih poplav, ki so prizadele našo regijo in Slovenijo čez vikend. Nekatere med vami so nalivi močno oškodovali, zato želimo izraziti našo solidarnost in pripravljenost pomagati v tem težkem obdobju.

 

Če potrebujete kakršno koli pomoč pri obnovi ali se soočate s kakršnimi koli izzivi zaradi poplav, vam želimo sporočiti, da smo za vas dosegljivi. Naša ekipa je pripravljena prisluhniti vašim potrebam in vam pomagati na vsakem koraku. Prosimo, da nas kontaktirate preko telefonske številke 01 5898 174 ali elektronskega naslova zor@gzs.si. Da bi zagotovili učinkovito pomoč, smo vzpostavili tudi spletni obrazec, kjer lahko zapišete kaj ste pripravljeni ponuditi kot pomoč ostalim.

 

OBRAZEC ZA NUDENJE POMOČI

 

Obenem vas želimo obvestiti, da smo pričeli z ocenjevanjem škode v vseh regijah po Sloveniji. Če ste v vašem podjetju doživeli prekinitev proizvodnje, poškodbe objektov ali kakršno koli drugo nujno stanje, ki zahteva pozornost vlade, vas vljudno prosimo, da nas nemudoma obvestite. Z vašimi informacijami bomo lahko pripravili ustrezno poročilo in čim prej posredovali potrebne informacije pristojnim organom za hitro ukrepanje in zagotavljanje pomoči.

 

ANKETA O OCENI ŠKODE

 

Zavedamo se, da se bo v nekaterih regijah življenje vrnilo v normalo čele čez nekaj tednov, vendar želimo biti tukaj za vas tudi v tem prehodnem obdobju. Skupaj lahko premagamo to krizo in zagotovimo, da boste imeli ustrezno podporo in sredstva za obnovo ter ponovno vzpostavitev vaših dejavnosti.

 

Hvala vam za vašo pozornost in zaupanje. V tem času solidarnosti in enotnosti verjamemo, da se bomo skupaj pobrali in ponovno vzpostavili močno in odporno regijo.

 

Naj bo vaša varnost in dobrobit vedno na prvem mestu. Skupaj smo močnejši!

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.