Novice


Arhiv: GZS za mlade: Kdo bo tvoj podjetniški partner? Odkrij ga z nami!



Gospodarska zbornica Slovenije (GZS), znotraj katere deluje Sekcija za startup in scaleup podjetja, si prizadevata podpirati inovacije in rast mladih podjetnikov ter njihovih idej. V ta namen organiziramo projekt "GZS za mlade: kdo bo tvoj podjetniški partner? Odkrij ga z nami!" za vse mlade in drzne študente, ustvarjalce ter mlade podjetnike v starosti do 29. let. 

 

Cilj projekta je spodbujati podjetništvo med mladimi in predvsem povezovati ekipe ter posameznike. Najprej boste imeli priložnost predstaviti svojo idejo izkušenim podjetnikom, ki vam bodo svetovali kako nadaljevati vašo podjetniško pot. Na zaključnem dogodku projekta pa boste vašo idejo predstavili sovrstnikom in širšemu občinstvu ter tako spoznali morebitne poslovne partnerje (tudi potencialne investitorje) oz. sodelavce s komplementarnimi veščinami, ki bodo izpopolnili vašo ekipo. 

 

PRIJAVI SE:

  • Če si še v začetni fazi razvijanja svoje poslovne ideje in potrebuješ nasvet kako razviti poslovni model in finančni načrt.

  • Če potrebuješ nasvet kako nadgraditi že obstoječi poslovni model in vstopiti na trg.

 

Pomembni datumi:

  • 19. 11. 2023 - Prva elektronska prijava podjetniške ideje in članov ekipe.

  • 4. 12. in/ali 6. 122023 - 3-5 minutna predstavitev poslovne ideje t.i. “elevator pitch” pred komisijo.

  • 21. 1. 2024 - Druga (poglobljena) prijava, dopolnjen poslovni načrt (+PPT in tekst predstavitve s trajanjem maksimalno 7 min).

  • 6. 2. 2024 - Osrednji mreženjski dogodek na GZS, kjer boste širšemu občinstvu predstavili svojo idejo in spoznali bodoče člane ali partnerje ekipe.

 

Z udeležbo na dogodku boste korak bližje k uresničitvi svoje podjetniške zgodbe - s pravo ekipo! Ne zamudite te priložnosti za rast in mreženje z ostalimi v mladem podjetniškem ekosistemu. Priložnost za ustvarjanje dolgoročnih poslovnih odnosov, izmenjavo idej in morda celo začetek novega partnerstva je neprecenljiva.

 

Sodelovanje na projektu je brezplačno.

 

PRIJAVA IDEJE

 

SPONZOR


PARTNERJI


ORGANIZATOR

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.