Zapri

Novice


 


Arhiv: Raziskava vpliva kibernetskih tveganj na poslovanje Slovenskih podjetij

Spoštovani,

Prosimo vas, da si v okviru vašega napornega delovnega urnik vzamete kratek odmor za vaš prispevek k raziskavi vpliva kibernetskih tveganj na poslovanje Slovenskih podjetij, ki jo izvajamo v okviru Sekcije za kibernetsko varnost pri Gospodarski zbornici Slovenije. Vaš prispevek je ključnega pomena za raziskavo in bo prispeval k temu, da bo Sekcija za kibernetsko varnost pri GZS s svojim delovanjem lahko prispevala k učinkovitejšemu obvladovanju kibernetskih tveganj vašega in ostalih Slovenskih podjetij.

Da bi pristopili k raziskavi, kliknete na povezavo: https://www.1ka.si/a/105652 . Izpolnjevanje vprašalnika vam ne bo vzel več kot 7 minut časa. Odgovori na vprašanja so anonimni. Niti vaše ime niti ime vašega podjetja ali državnega organa ne bo povezano z vašimi odgovori. Vsi vaši odgovori bodo uporabljeni samo v kombinaciji z ostalimi odgovori.

O rezultatih analize vas bomo obvestili. Za kakršno koli vprašanja ali dodatno informacijo glede raziskave se lahko obrnete na e-naslov: sekv@gzs.si ali telefonsko številko 040 200616.

 Najlepša hvala za vašo pomoč,

 Mihael Nagelj

Predsednik Sekcije za kibernetsko varnost ZIT

Fotogalerija