Zapri

Novice


 


Arhiv: XLAB za slovenska podjetja vzpostavil brezplačen sistem za delo od doma

Podjetje XLAB je v sodelovanju z Združenjem za informatiko in telekomunikacije pri GZS omogočil vsem članom ter vsem zainteresiranim podjetjem, ki bodo v času epidemije delo opravljali od doma brezplačno uporabo orodja ISL Online, za čas enega meseca.

Orodje omogoča oddaljen dostop do službenega računalnika od doma, z drugega računalnika ali mobilne naprave. Pri tem se na daljavo prenese le vsebina zaslona in možnost upravljanja službenega računalnika, podatki pa ostanejo na delovnem mestu. S tem je zagotovljen močno višji nivo varnosti. Tehnično naprednejši uporabniki lahko na daljavo prenesejo tudi RDP sejo. Za vklop storitve je potreben enkraten fizični dostop do službenega računalnika in registracija na https://www.islonline.com/#telework

V podjetju  XLAB priporočajo, da podjetja sprejmejo politiko dela od doma, da za to določijo eno orodje in poskrbijo za ohranitev zaupanja in delovnih navad v času dela od doma. Več o tem, kako se pripraviti na delo od doma kot podjetje ali delavec najdete tule: https://blog.islonline.com/2020/03/06/how-to-get-ready-for-remote-work/

Podpora slovenskim podjetjem:
Za vsa zainteresirana slovenska podjetja je XLAB omogočil brezplačno poslovno uporabo orodja ISL Online, za čas enega meseca.

Posebna ponudba za člane GZS-ZIT:
Za podaljšanje uporabe ali večje število licenc naj člani pišejo na sales@islonline.com z naslovom "GZS-ZIT", kar omogoča osebno brezplačno uporabo za čas trajanja epidemije in poslovno brezplačno uporabo za čas enega meseca.

V primeru težav obiščite spletni pogovor v živo.

 

 

Fotogalerija