Novice


Arhiv: Delavnica: Kako uspešno pripraviti in prijaviti inovacijo na razpis, Zagorje ob Savi, 4.3. 2015

Spoštovani inovatorji!

GZS Območna zbornica Zasavje vas vabi, da se udeležite delavnice, s katero želimo predstaviti, kako uspešno pripraviti in prijaviti vašo inovacijo na Razpis inovacije Zasavja 2014-2015.

Namen delavnice je, da potencialnim prijaviteljem predstavimo letošnji Razpis za inovacije Zasavja 2014-2015, merila in kriterije za ocenjevanje, na kaj morajo biti inovatorji pri prijavi še posebej pozorni.

Komisija za inovacije pri OZ Zasavje ugotavlja, da inovatorji pri prijavi nimajo težav s predstavitvijo svoje inovativne ideje predvsem v tehničnem smislu, večkrat pa ima vloga pomanjkljivosti v delu, kjer je potrebno vključiti različne vrste kazalnikov, ki opredeljujejo tako tržni vidik, okoljski vidik,  širši družbeno-koristen vidik itd. 

Svoje izkušnje pri prijavi na inovacije Zasavja bo na letošnji delavnici predstavila tudi lanskoletna prijaviteljica, mag. Špela Režun in VDC Zagorje ob Savi.  

Delavnica bo

v sredo, 4. marca 2015 ob 13.00 uri
na Območni zbornici Zasavje, 
Podvine 36, Zagorje ob Savi

Delavnico bo vodila ga. Simona Rataj iz Tehnološkega centra inovativnost & in razvoj pri GZS, na njej pa bodo prisotni tudi člani Komisije za inovacije pri OZ Zasavje.

Vabimo vse prijavitelje, tudi tiste, ki še oklevate ali bi se prijavili na razpis ali ne, mogoče ste v dvomih ali je vaša inovacije primerna za prijavo ali ne, na delavnici bo priložnost, da se te dileme odpravijo.

Prosimo vas za potrditev udeležbe na delavnici.

Dodatne informacije: Alenka Gračnar, tel 03 56 34 375.

KOTIZACIJE NI!

Vabljeni!

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.