Novice


Arhiv: Analitika GZS: Kratka spletna anketa Gospodarska pričakovanja 2024 – vabljeni k sodelovanju

Hvala vnaprej za vašo pripravljenost in vaš čas, namenjen izpolnjevanju kratke spletne ankete Gospodarska pričakovanja 2024.

Postanite usposobljeni Projektni manager pravičnega prehoda

Zasavska gospodarska zbornica vsa zainteresirana podjetja in obrtnike vljudno vabi na usposabljanje, ki ga pripravljamo v sodelovanju s Centrom za pravični prehod Zasavja.

STEKLARNA HRASTNIK JE IZVOZNIK LETA 2023

Časnik Finance je skupaj s strokovno komisijo že deveto leto zapored izbirala najboljše izvozno podjetje v Sloveniji.

Dan inovativnosti 2023 - Zasavje prejelo zlato, dve srebrni in bronasto priznanje

Brdo pri Kranju, 19. september 2023 – V okviru Dneva inovativnosti je Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) danes že enaindvajsetič podelila nacionalna priznanja najbolj inovativnim podjetjem in inovatorjem v podjetjih in drugih organizacijah. Podeljenih je bilo 10 zlatih, 22 srebrnih, 11 bronastih priznanj, 2 posebni priznanji za inovacijski izziv ter 1 priznanje za prebojno invencijo.

IZJEMNA DOSEŽKA STEKLARNE HRASTNIK IN DEWESOFT

Zasavska gospodarska zbornica iskreno čestita Steklarni Hrastnik in podjetju Dewesoft, od koder prihajata dve odlični novici.

Arhiv: Vabilo VDC: okrogla miza VKLJUČUJOČE DELO ZA VSE, 14. 9. 2023

V četrtek, 14. 9. 2023 ob 13. uri bo v VDC ZASAVJE (Cesta 9.avgusta 59c, 1410 Zagorje ob Savi) potekala okrogla miza - VKLJUČUJOČE DELO ZA VSE - kako vključiti čim več (zasavskih) odraslih oseb z intelektualno oviro (uporabnikov VDC) v vsaj občasno delo v različne zasavske organizacije, podjetja. Nekaj članov Zasavske gospodarske zbornice bo predstavilo izkušnje z občasno delovno aktivnostjo oseb z intelektualno oviranostjo.

Obvestilo: Štipenditorji morajo skladu poročati o podeljenih štipendijah za šolsko oziroma študijsko leto 2022/2023

Javni štipendiski, razvojni , invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije obvešča, da morajo vsi štipenditorji v Sloveniji, ki podeljujejo štipendije po drugih predpisih in ne po Zakonu o štipendiranju, skladu vsako leto redno poročati o vseh štipendijah, ki jih izplačujejo. To lahko storijo od 1. 9. 2023. Zakonski rok za poročanje za šolsko oziroma študijsko leto 2023/2024 pa je najkasneje do 31. decembra 2023.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.