Novice


“Poslovanje zasavskega gospodarstva v letu 2023”

Objavljeni so rezultati poslovanja GD in s.p. zasavskega gospodarstva za leto 2023.

Vabilo: 1. konferenca Pametna industrija, 21. maj 2024

Časnik finance je organizator 1. konference Pametna industrija. Vabijo vas na dogodek, kjer lahko kot člani zbornice izkoristite možnost 25-odstotnega popusta na ceno kotizacije za udeležbo na konferenci.

Dan odprtih vrat: "Iz kuolma v zeleno prihodnost"

V okviru evropskega projekta Reindustrialisation Following the Brownfield is better than greenfield Pronciple (ReInd-BBG), katerega cilj je ponovna uporaba industrijskih površin, bomo na območju vzpostavili nove vsebine in mu omogočili novo rabo. Kakšne bodo te vsebine in kaj bodo doprinesle k razvoju Hrastnika, pa so vprašanja, o katerih bo tekla beseda na »dnevu odprtih vrat«. Na dogodku sodeluje tudi Zasavska gospodarska zbornica.

Slovenski podjetniški sklad objavil drugi javni poziv za finančne spodbude preko vavčerjev

Slovenski podjetniški sklad (SPS) je v sodelovanju z ministrstvom objavil javni poziv V2 – Vavčer za patente, modele, znamke.

Vabilo: Evropski obrambni sklad - Slovenski informativni dan 2024; 23. maj 2024

Slovensko gospodarsko in raziskovalno združenje (SBRA) organizira brezplačen info dan na temo Evropskega obrambnega sklada (EDF) v Ljubljani na Fakulteti za družbene vede, Univerze v Ljubljani, dne 23. maja 2024 od 09.00 do 13.00. Vljudno vabljeni vsi, ki ste kakorkoli zainteresirani ali pa že vpleteni v tovrstne obrambnovarnostne aktivnosti, da pridobite dodatne informacije iz prve roke.

Arhiv: Vabilo na regijsko konferenco podjetij Vzhodne kohezijske regije

GZS - Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij v sodelovanju z regionalnimi gospodarskimi zbornicami organizira REGIJSKO KONFERENCO KMETIJSKIH IN ŽIVILSKIH PODJETIJ VZHODNE KOHEZIJSKE REGIJE, ki bo 19. aprila 2024 ob 10.uri, na lokaciji Hotela Thermana Park Laško, Zdraviliška cesta 6, Laško.

Vseslovenski zaposlitveni karierni dogodek - sejem zaposlitvenih priložnosti

Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje izvaja proaktivno zaposlitveno in migracijsko politiko. V četrtek, 9. maja 2024 bodo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani v sodelovanju s partnerji na trgu dela organizirali enega izmed največjih zaposlitvenih dogodkov v zgodovini Zavoda. Vabljeni, da se predružite.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.