Novice


Arhiv: Porojekt NAPREJ - Novice november 2018

Arhiv: Dvodnevno SPOT usposabljanje iz področja financ; Zagorje ob Savi, 28. in 29. 11. 2018 - POLNO ZASEDENO

V okviru usposabljanja "SPOT regije 2018-2022", GZS Območna zbornica Zasavje organizira dvodnevno brezplačno usposabljanje iz področja financ - dve srečanji po pet šolskih ur. Število mest je omejeno, zato se čimprej prijavite. Prvi dan usposabljanja bo namenjen DDV, drugi dan pa obdavčitvi dohodkov iz zaposlitve.

Arhiv: Brezplačna delavnica: Prepričljive predstavitve; Zagorje ob Savi, 14.11. 2018

GZS Območna zbornica Zasavje in Društvo za kadrovsko dejavnost Zasavja, vabita na zanimivo brezplačno delavnico v izvedbi dr. Nada Zupan, kjer boste seznanjeni, kako nastopiti in predstaviti idejo, da vam bodo ljudje prisluhnili, vas slišali in upoštevali. Namen delavnice je spoznati, kako pripraviti in predstaviti prepričljive predstavitve, ki jih danes zaposleni praktično dnevno uporabljamo pri svojem delu, tako v lastnih podjetjih, kot tudi s kupci in poslovnimi partnerji.

Arhiv: Posvet z delodajalci; Zagorje ob Savi, 8.11. 2018

GZS Območna zbornica Zasavje in Zavod RS za zaposlovanje, Območna služba Trbovlje ob Evropskem dnevu delodajalcev organizirata posvet z delodajalci, ki bo namenjen seznanitvi s stanjem na trgu dela in spodbudami za delodajalci. Udeleženci pa bodo seznanjeni tudi s programi usposabljanja in izobraževanja za brezposelne in za zaposlene, ki izvajajo druge inštitucije, še posebej bodo predstavljeni programi in projekti pri katerih sodeluje GZS.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.