Novice


Podeljena priznanja najboljšim inovatorjem Zasavja za leto 2024

Zasavska gospodarska zbornica je na razpis Inovacije Zasavja za leto 2024 prejela 20 inovacijskih prijav, pri katerih je sodelovalo 100 inovatorjev. Podeljenih je bilo 7 zlatih in 13 srebrnih priznanj.

Vabilo na Zasavski razvojni forum, 7. 6. 2024

ODOBRILI DOBRIH 26 MILIJONOV EVROV EVROPSKIH SREDSTEV ZA GOSPODARSKO PRESTRUKTURIRANJE V ZASAVSKI PREMOGOVNI REGIJI

V Zasavju je potekal skupni obisk delegacij Evropske komisije, ki jo je vodila Sofia Alves, direktorica na Generalnem direktoratu za regijsko in mestno politiko ter Ministrstva za kohezijo in regionalni razvoj, ki jo je vodil minister dr. Aleksander Jevšek.

“Poslovanje zasavskega gospodarstva v letu 2023”

Objavljeni so rezultati poslovanja GD in s.p. zasavskega gospodarstva za leto 2023.

Vabilo: 1. konferenca Pametna industrija, 21. maj 2024

Časnik finance je organizator 1. konference Pametna industrija. Vabijo vas na dogodek, kjer lahko kot člani zbornice izkoristite možnost 25-odstotnega popusta na ceno kotizacije za udeležbo na konferenci.

Dan odprtih vrat: "Iz kuolma v zeleno prihodnost"

V okviru evropskega projekta Reindustrialisation Following the Brownfield is better than greenfield Pronciple (ReInd-BBG), katerega cilj je ponovna uporaba industrijskih površin, bomo na območju vzpostavili nove vsebine in mu omogočili novo rabo. Kakšne bodo te vsebine in kaj bodo doprinesle k razvoju Hrastnika, pa so vprašanja, o katerih bo tekla beseda na »dnevu odprtih vrat«. Na dogodku sodeluje tudi Zasavska gospodarska zbornica.

Slovenski podjetniški sklad objavil drugi javni poziv za finančne spodbude preko vavčerjev

Slovenski podjetniški sklad (SPS) je v sodelovanju z ministrstvom objavil javni poziv V2 – Vavčer za patente, modele, znamke.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.