Zasavska gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Brezplačna delavnica z dr. Nado Zupan: Dobre prakse reševanja sodobnih kadrovskih izzivov; Zagorje ob Savi, 19.2. 2015

GZS Območna zbornica Zasavje v sodelovanju z Društvom za kadrovsko dejavnost Zasavje, vabi na zanimivo, brezplačno delavnico, v izvedbi dr. Nade Zupan:

DOBRE PRAKSE REŠEVANJA SODOBNIH KADROVSKIH IZZIVOV

četrtek, 19. februar 2015 od 13.00  do 15.00 ure
 na Območni zbornici Zasavje,
Podvine 36, Zagorje ob Savi 

UVOD:
V iskanju konkurenčnosti, podjetja pogosto iščejo priložnosti tudi na kadrovskem področju, saj le usposobljeni in zavzeti sodelavci lahko prispevajo potrebne ideje in energijo za izboljševanje svojega dela in poslovnih dosežkov podjetja. Vendar pa so pred delodajalci številni izzivi, ki so povezani s ponudbo na trgu dela, finančnimi zmožnostmi in pričakovanji zaposlenih. Na delavnici bomo najprej pozornost namenili razumevanju kadrovskih trendov in s tem povezanih izzivov, nato pa pogledali dobre prakse podjetij, ki so na te izzive našla učinkovite odgovore. Opozorili bomo tudi na način izvajanja kadrovskih aktivnosti skladno s Standardi slovenske kadrovske stroke. Končni namen delavnice je, da udeleženci pridobijo znanje in ideje za oblikovanje učinkovitih kadrovskih praks v svojem okolju.  

VSEBINA DELAVNICE:

  • Sodobni kadrovski trendi in izzivi globalno, v Sloveniji in v Zasavju
  • Dobre prakse in nove metode na kadrovskem področju
  • Standardi slovenske kadrovske stroke
  • Delavnica: Ideje za kadrovske prakse 2015

KOMU JE NAMENJENA DELAVNICA:
Delavnica je namenjena vsem, ki so odgovorni za izvajanje kadrovske funkcije v podjetju, predvsem direktorjem, vodjem in kadrovskim delavcem. 

PREDAVATELJICA:
Delavnico bo vodila dr. Nada Zupan, zaposlena na Ekonomski fakulteti v Ljubljani kot izredna profesorica na katedri za management in organizacijo. Magistrirala je leta 1990 na univerzi Cornell, ZDA, doktorirala pa leta 1999 na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Njeno raziskovalno in pedagoško delo pokriva strateški menedžment človeških virov, zagotavljanje uspešnosti zaposlenih (performance mangement), sisteme plač in nagrajevanja ter motivacijo. Kot predavateljica že več kot dvajset let izvaja seminarje in delavnice za udeležence iz gospodarstva in drugih organizacij, poleg tega pa je izvedla tudi številne svetovalne projekte v podjetjih, predvsem povezane z oblikovanjem kadrovske strategije ter prenovo sistemov plač in nagrajevanja. Je tudi avtorica več znanstvenih in strokovnih prispevkov, knjige Nagradite uspešne ter urednica in soavtorica knjige Menedžment človeških virov, dejavno pa sodeluje tudi v aktivnostih strokovnega združenja Slovenska kadrovska zveza.

PRIJAVE:
Kotizacije za delavnico ni, vendar je obvezna prijava na delavnico.
Prijave sprejemamo preko spodnje e-prijave do izvedbe delavnice oz. do zasedbe mest. 

Dodatne informacije: OZ Zasavje, telefon 03 56 34 375.
 
Vljudno vabljeni!

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.