Zasavska gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Vabilo na brezplačni seminar: Mednarodno poslovanje na bližnjih trgih - Avstrija in JV Evropa, Zagorje ob Savi, 15.7. 2014

                       Vabilo na brezplačni izobraževalni seminar:

»MEDNARODNO POSLOVANJE NA BLIŽNJIH TRGIH – Avstrija in JV Evropa«

 V OKVIRU PROJEKTA PODJETNO ZASAVJE

Torek 15. julij ob 12.00 uri
na sedežu GZS OZ Zasavje, Podvine 36, Zagorje ob Savi

V okviru projekta Podjetno Zasavje, ki se je začel izvajati v preteklem mesecu, je del programa namenjen tudi izobraževanju in svetovanju zainteresiranim podjetjem ali posameznikom, ki želijo svoje poslovanje širiti ali pa so šele na začetku svojega poslovanja s tujimi trgi.

Na prvem seminarju želimo udeležencem posredovati informacije in izkušnje o poslovanju z nam najbližjimi trgi:  Avstrijo in Jugovzhodno Evropo, ki jih bodo predstavili zaposleni v Centru za mednarodno poslovanje na GZS, k sodelovanju za predstavitev svojih izkušenj pa bomo povabili tudi predstavnike podjetij, ki že uspešno sodelujejo s temi trgi.

Del projekta Podjetno Zasavje je namenjen odkrivanju možnosti vašega sodelovanja z že uveljavljenimi in uspešnimi podjetji iz Zasavja, saj se dandanes podjetja ali posamezniki s skupnimi interesi in cilji združujejo v poslovne mreže, si pri tem pomagajo, vzpodbujajo in dopolnjujejo. S tem namenom smo v preteklem mesecu že izbrali in obiskali dvajset podjetij, ki so izrazila pripravljenost za sodelovanje in posredovanje konkretnih izkušenj in možnosti za sodelovanje z ostalimi lokalnimi predstavniki gospodarstva. V naslednji fazi programa Podjetno Zasavje  pa želimo izbrati zanimiva podjetja, ki imajo zanimive poslovne ideje in ponudbe, ki bi bile lahko zanimive tudi za tuje trge, jim pa morda manjkajo določena znanja, izkušnje, informacije, poslovni kontakti, morda pa samo pogum.

Poleg praktičnih in uporabnih informacij s strani regionalnih izvoznih podjetij bodo svoja znanja in pomoč pri izvedbi projekta prispevali še Gospodarska zbornica Slovenije preko Centra za mednarodno sodelovanje (CEMP), strokovnjaki GZS iz področja pravnega svetovanja (INCOTERMSOV) in trgovinskih listin, Območna zbornica Zasavje, Regionalni center za razvoj Zagorje in nekateri drugi zunanji sodelavci.

V kolikor menite, da sodite med podjetja ali podjetnike, ki bi jih zanimalo sodelovanje v okviru projekta, vas vabimo, da se s pomočjo izpolnjene priložene prijavnice prijavite na  brezplačni dogodek, kjer bomo v drugem delu podrobno predstavili program, vsebino in možnosti za sodelovanje v okviru projekta. 

V ta namen prilagamo tudi vprašalnik, ki nam bo v pomoč pri organizaciji prihodnjih izobraževanj.

 Dodatne informacije, oziroma vaša vprašanja lahko pošljete po elektronski pošti

Prijave sprejemamo preko spodnje e-prijave do izvedbe seminarja. 

Vabljeni!

 

»Operacijo delno financira Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa krepitve regionalnih razvojnih potencialov za obdobje 2007-2013, razvojne prioritete: razvoj regij; prednostne usmeritve regionalni razvojni programi.«


Pripeti dokumenti

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.