Novice


Arhiv: Zahvala mag. Andreju Pušniku za uspešno 17-letno vodenje Komisije za inovacije pri Območni zbornici Zasavje

Mag. Andrej Pušnik, je uspešno vodil delo Komisije za inovacije pri Območni zbornici Zasavje vse od njenega nastanka od leta 1996 pa do danes, to je 17 let. V tem obdobju je spodbujanje inovativnosti po zasavskem modelu postalo vseslovenski projekt, ki se izvaja v vseh regijah in zaključi z nacionalno podelitvijo nagrad najboljšim inovatorjem.

V okviru predsednikovanja Komisiji za inovacije pri OZ Zasavje, je sodeloval tudi pri pripravi formalnih temeljev, ki so pripomogli, da je projekt Inovacije Zasavja postal uspešen in prepoznaven, tako v zasavskem, kot v slovenskem prostoru.

V družbi ETI, kjer je bil mag. Andrej Pušnik zaposlen, si je prizadeval, da je bila družba ETI, vedno med tistimi podjetji, ki so se na razpis Inovacije Zasavja najbolj množično odzivale. V tem 17-letnem obdobju sta družbi ETI d.d. in Eti Gum d.o.o. prijavili na razpis za inovacije 60 inovacij. Pri tem sta bili obe družbi več kot uspešni, saj sta prejeli 17 zlatih priznanj, 20 srebrnih, 12 bronastih priznanj in 11 diplom.

Mag. Andrej Pušnik je zaključil svojo poslovno pot v družbi ETI d.d. Izlake in s tem tudi vodenje Komisije za inovacije pri Območni zbornici Zasavje. Za aktivno in uspešno vodenje komisije in sodelovanje z nami, se mu najlepše zahvaljujemo.

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.