Novice


Arhiv: Spodbude pri usposabljanju in zaposlovanju delavcev

                             

AKTUALNE SPODBUDE PRI USPOSABLJANJU IN ZAPOSLOVANJU DELAVCEV

V zadnjih nekaj mesecih je Zavod objavil šest javnih povabil, ki delodajalcem, tako profitnim kot neprofitnim, omogočajo nepovratna sredstva za usposabljanje in zaposlitev brezposelnih.

  • PRVI IZZIV - S tem programom Zavod omogoča subvencijo za zaposlitev brezposelnih mladih, ki še niso dopolnili 30 let. Skupaj s trimesečno poskusno dobo, med katero lahko preizkusite nove sodelavce.
  • PRILOŽNOST ZAME - Če ste neprofitni delodajalec, vam s tem programom Zavod omogoča subvencijo za zaposlitev dolgotrajno brezposelnih, invalidov in prebivalcev Pokolpja. Pred tem pa še preizkus kandidatov za delovno mesto, na katerem jih boste zaposlili.
  • ZAPOSLI ME - Subvencija za zaposlitev brezposelnih za najmanj eno leto za polni delovni čas. Povabilo je namenjeno tržnim delodajalcem. Odprto je do porabe razpoložljivih sredstev, najdlje do 30. 10. 2013.
  • JAVNA DELA - Sofinanciranje stroškov zaposlitve brezposelnih v programih javnih del pri neprofitnih delodajalcih. Novo javno povabilo za leto 2012 je odprto do porabe sredstev, najdlje do 5. 10. 2012.
  • USPOSABLJANJE NA DELOVNEM MESTU - Usposabljanje na delovnem mestu in povračilo stroškov usposabljanja za brezposelne, ki so najmanj 3 mesece prijavljeni pri Zavodu. Oddaja ponudb na javno povabilo: do porabe sredstev, najdlje do 1. 6. 2013.
  • SPODBUJANJE ZAPOSLOVANJA PREJEMNIKOV DENARNE SOCIALNE POMOČI - S tem programom vam Zavod omogoča subvencijo za zaposlitev brezposelnih, ki prejemajo denarno socialno pomoč pri centru za socialno delo. Njihovo zaposlitev morate ohraniti najmanj eno leto.

Za dodatne informacije lahko pokličete na sedež Zavoda za zaposlovanje RS, Območna služba Trbovlje, telefon 03 56 33 500.

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.