Zasavska gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Predstavitev Javnega razpisa za sofinanciranje vseživljenjske orientacije za delodajalce in zaposlene

             

Vabimo vas na 

PREDSTAVITEV JAVNEGA RAZPISA
ZA SOFINANCIRANJE VSEŽIVLJENJSKE KARIERNE ORIENTACIJE ZA DELODAJALCE IN ZAPOSLENE
Z INFORMATIVNO DELAVNICO ZA VLAGATELJE
ki bo
6. marec 2012 ob 13.00 uri
na
GZS Območni zbornici Zasavje
Podvine 36, Zagorje ob Savi

Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije je 17. 2. 2012 v Uradnem listu RS št. 12/12 objavil Javni razpis za sofinanciranje vseživljenjske karierne orientacijeza delodajalce in zaposlene. V ta namen na OZ Zasavje organiziramo predstavitev razpisa, na katerem bo podrobneje predstavljen razpis.

Omogočiti želimo kredibilen prikaz vsebine in podrobnosti razpisa, da bi se lahko delodajalci v regiji čim bolje pripravili na prijavo. Predstavitev bodo izvedli predstavniki Javnega sklada za razvoj kadrov in štipendije.

Ključ do uspešnega poslovanja podjetij je v vlaganju v zaposlene. Zaposleni predstavljajo konkurenčno prednost ob pogoju, da se identificirajo z vizijo podjetja in so motivirani za skupno doseganje rezultatov. Zato mora biti cilj vodstva v podjetjih, da s pravilnim ravnanjem in razvojem zaposlenih usmerjajo njihove sposobnosti, zmožnosti, spretnosti v povečanje učinkovitosti ter doseganje ciljev podjetja, ob tem pa v največji možni meri zadovoljujejo potrebe zaposlenih. V ta namen bo Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije (v nadaljnjem besedilu: sklad) s sredstvi Evropskega socialnega sklada izvedel program »Vseživljenjska karierna orientacija za delodajalce in zaposlene«.

Po predstavitvi razpisa bo tudi priložnost za vaša morebitna vprašanja na katera bo odgovoril predstavnik Javnega sklada za razvoj kadrov in štipendije.

Razpis bo odprt do 16.3. 2012.

Predstavitev je brezplačna, vaše prijave zbiramo do 5. marca 2012.

Vabljeni!


Pripeti dokumenti

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.