Novice


Arhiv: Podelitev nacionalnih priznanj GZS najboljšim inovatorjem za leto 2009

V Ljubljani na GZS, je 15.9. 2010 potekala nacionalna podelitev inovacij, na katero so bile uvrščene najboljše inovacije iz posameznih regij. Najbolj inovativnim med inovativnimi je Gospodarska zbornica Slovenije podelila priznanja za inovacije, nastale v letu 2009.

17 zlatih, 24 srebrnih in 12 bronastih priznanj je rezultat nacionalnega finala, v katerem je na regionalni ravni kandidiralo preko 290 inovacij in preko 700 inovatorjev. 

 

Štiri najboljše inovacije iz Zasavja, in sicer iz družbe ETI d.d. Izlake in TEVEL d.o.o. iz Kisovca, so kot najboljše inovacije iz Zasavja kandidirale na nacionalnem nivoju.

Z velikim veseljem sporočamo, da so prvič, odkar se podeljujejo priznanja in diplome na nacionalnem nivoju, inovacije iz Zasavja prejele zlata priznanja.

Vse tri inovacije, ki prihajajo iz družbe ETI d.d. iz Izlak, so prejele zlato priznanje, inovacija družbe TEVEL d.o.o. iz Kisovca pa je prejela srebrno priznanje: 

  • zlato priznanje za inovacijo Kombinirano zaščitno stikalo KZS 1 M, je prejel inovator Domen Janc iz družbe ETI d.d. Izlake 

 

  •  zlato priznanje za inovacijo Cilindrični talilni vložek CH10 gPV za zaščito fotovoltaičnih sistemov, sta prejela inovatorja Boštjan Pikelj in Darko Kos iz družbe ETI d.d. iz Izlak

  • zlato priznanje za inovacijo Varovalčni ločilnik VLD01 – nova rešitev kontaktiranja ničelnega pola, je prejel inovator Peter Benko iz družbe ETI d.d. iz Izlak

  •  srebrno priznanje za inovacijo Lastnovarni napajalni sistem tip NSB-xxx-ia, sta prejela inovatorja Matjaž Javoršek in Dejan Vincek iz družbe TEVEL d.o.o. iz Kisovca.

 

 
Priznanje za najboljše inovacije na nacionalni ravni predstavlja najvišje priznanje inovativnim dosežkom slovenskih podjetij in s tem promocijo inovativnosti v Sloveniji.

Vsem nagrajenim inovatorjem iskrene čestitke!

Več: www.gzs.si/slo/51396

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.