Zasavska gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Posvet s predstavniki MVZT, Službe vlade za razvoj in evropske zadeve ter MG

 Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo
v sodelovanju z GZS Območno zbornico Zasavje

vljudno vabi na:

Posvet s predstavniki MVZT,
Službe vlade za razvoj in evropske zadeve ter Ministrstva za gospodarstvo
gospodarstvenike zasavske regije,

ki bo
 v sredo, 10. februarja  2010 ob 10.00 uri
na GZS OZ Zasavje, Podvine 36, Zagorje ob Savi
(predavalnica RCR, 1 nadstropje)

na Ministrstvu za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo smo v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarstvo ter z območnimi gospodarskimi zbornicami v začetku leta 2009 pripravili niz posvetov z gospodarstveniki po slovenskih regijah. Seznanili smo vas z načrtovanimi javnimi razpisi s področja spodbujanja tehnološkega razvoja, protikriznimi ukrepi vlade in prisluhnili predlogom.

Hkrati smo obljubili, da bomo posvete čez leto dni ponovili in skupaj z vami kritično preverili uspeh lanskoletnih javnih razpisov, namenjenih gospodarstvu, protikriznih ukrepov vlade ter kje vidite možnosti za boljše sodelovanje med gospodarstvom in znanostjo ter za večjo učinkovitost razpisov, ki jih razpisuje država. Zato bomo januarja in februarja 2010 pripravili nov niz posvetov, kamor vas vljudno vabimo. 

Ministrstvoma za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo ter za gospodarstvo se bodo tokrat na posvetih pridružili še predstavniki Službe vlade za razvoj in evropske zadeve. Poleg ministra za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo Gregorja Golobiča, bo na posvetu sodelovala mag. Darja Radić, državna sekretarka Ministrstva za gospodarstvo.

Veselimo se srečanja z Vami.

PRIJAVE:
Prijavite se lahko preko online prijavnice do torka 9. februarja 2010 oziroma do zasedbe mest.
Da bo posvet vsebinsko res naravnan na teme, ki vas zanimajo vas vabimo, da na koncu online prijavnice napišete svoja vprašanja na katera bi želeli, da vam prisotni odgovorijo in tako izboljšate izvedbo posveta.

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.