Novice


Arhiv: Prejete in ocenjene inovacijske prijave prispele na Razpis inovacije Zasavja za leto 2014 - 2015

Komisija za inovacije pri Območni zbornici Zasavje ocenila inovacije prispele na Razpis inovacije Zasavja za leto 2014 - 2015


GZS Območna zbornica Zasavje je letos 19. objavila razpis za inovacije Zasavja za leto 2014 - 2015. 
Na razpis je prispelo 20 inovacij pri katerih je sodelovalo 74 inovatorjev, ki prihajo iz družb: ETI d.d. Izlake, Steklarne Hrastnik d.o.o., Eti Proplast d.o.o., Steklarna Hrastnik - Opal d.o.o., RC eNeM d.o.o., Tevel d.o.o. Kisovec,  Chipolo d.o.o. Hrastnik, Regionalnega centra za razvoj d.o.o. Zagorje ob Savi, Anatis d.o.o. Hrastnik. Tudi letos so se na razpis lepo odzvale zasavske inštitucije: Srednja tehniška in poklicna šola Trbovlje, Gimnazija in ekonomska srednja šola Trbovlje, Srednja šola Zagorje in Varstveno delovni center Zagorje ob Savi. 

Komisija za inovacije pri OZ Zasavje je pregledala in ocenila inovacijske prijave. Tako bo za leto 2014 - 2015 podeljeno 5 zlatih, 9 srebrnih in 6 bronastih priznanj. Zlata priznanja bodo kandidirala tudi na nacionalni ravni Inovacije GZS. 

Zaključna prireditev, svečana podelitev priznanj najboljšim inovatorjem Zasavja za leto 2014- 2015, kjer bodo znane tudi uvrstitve sodelujočihbo 18. junija 2015 v Delavskem domu Trbovlje.  Prireditev je odprtega tipa, zato že sedaj vabljeni na svečano podelitev priznanj  in ogled najboljših inovacij Zasavja. 


Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.