Zasavska gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Delavnica: Kako uspešno prijaviti inovacijo na razpis

KAKO USPEŠNO PRIPRAVITI IN PRIJAVITI INOVACIJO NA RAZPIS

KDAJ: torek, 1. marec ob 13.00 uri
KJE: GZS OZ Zasavje, Podvine 36, Zagorje ob Savi

Spoštovani inovatorji! 

GZS Območna zbornica Zasavje vas vabi, da se udeležite delavnice, s katero želimo predstaviti, kako uspešno pripraviti in prijaviti vašo inovacijo na Razpis inovacije Zasavja 2016. Namen delavnice je, da potencialnim prijaviteljem predstavimo letošnji Razpis za inovacije Zasavja 2016, merila in kriterije za ocenjevanje, na kaj morajo biti inovatorji pri prijavi še posebej pozorni. Inovatorjem bo predstavljen tudi Prijavni obrazec 2016. Komisija za inovacije pri OZ Zasavje ugotavlja, da inovatorji pri prijavi nimajo težav s predstavitvijo svoje inovativne ideje predvsem v tehničnem smislu, večkrat pa ima vloga pomanjkljivosti v delu, kjer je potrebno vključiti različne vrste kazalnikov, ki opredeljujejo tako tržni vidik, okoljski vidik,  širši družbeno-koristen vidik, ekonomski vidik itd. 

Inovatorji bodo seznanjeni tudi kako bodo svojo inovacijo predstavili širiši javnosti na zaključni prireditvi Podelitvi priznanj in diplom inovatorjem Zasavja, ki bo letos 8. junija 2016 v Zagorju ob Savi in bo še posebej svečana, kajti GZS OZ Zasavje obeležuje 20. letnico spodbujanja inovativnosti v regiji. 

Delavnico bo vodila ga. Simona Rataj iz Tehnološkega centra inovativnost & razvoj pri GZS, na njej pa bodo prisotni tudi člani Komisije za inovacije pri OZ Zasavje, ki bodo podali svoje dosedanje izkušnje in odgovorili na vaša vprašanja.

Vabimo vse prijavitelje, tudi tiste, ki še oklevate ali bi se prijavili na razpis ali ne, mogoče ste v dvomih ali je vaša inovacije primerna za prijavo ali ne, na delavnici bo priložnost, da se te dileme odpravijo.

KOTIZACIJE NI!

Vabljeni!

 

Fotogalerija

Obrazec za prijavo

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.