Novice


Arhiv: Delavnica: Prepričljivo medosebno komuniciranje in reševanje konfliktov

                           

GZS Območna zbornica Zasavje v sodelovanju z Društvom za kadrovsko dejavnost Zasavja, vabi na zanimivo, brezplačno delavnico, v izvedbi dr. Nade Zupan:

Prepričljivo medosebno komuniciranje in reševanje konfliktov


KDAJ: torek, 10 maj 2016 od 12.00 do 15.00 ure
KJE: GZS OZ Zasavje, Podvine 36, Zagorje ob Savi

 

UVOD:

Različna mnenja so gibalo razvoja, nestrinjanje običajno vodi do boljših rešitev. Težave pa nastanejo, ko različna mnenja in nestrinjanje privedejo do konfliktov, ki lahko ovirajo delo in kvarijo odnose med sodelavci. Prepričljivo, asertivno komuniciranje je eden od glavnih načinov, ki lahko prepreči, da do konfliktov sploh pride ali pa jih pomaga hitro in učinkovito razrešiti. Zato je namen delavnice, da spoznamo, zakaj konflikti nastanejo, kako jih lahko rešujemo in kako nam lahko pri tem pomaga asertivno komuniciranje. Spoznali bomo tri korake asertivnega komuniciranja in posamezne tehnike, ki nam lahko pomagajo pri učinkovitem reševanju konfliktov. 

VSEBINA DELAVNICE:
  • Izvori konfliktov
  • Načini reševanja konfliktov
  • Osnove prepričljivega (asertivnega) komuniciranja
  • Asertivno komuniciranja konflikotv
KOMU JE DELAVNICA NAMENJENA?

Delavnica je namenjena vsem, ki pri svojem delu uporabljajo medosebno komuniciranje in se srečujejo s konflikti, ki ovirajo njihovo delo.   

PREDAVATELJICA:

Delavnico bo vodila dr. Nada Zupan, zaposlena na Ekonomski fakulteti v Ljubljani kot izredna profesorica na katedri za management in organizacijo. Magistrirala je leta 1990 na univerzi Cornell, ZDA, doktorirala pa leta 1999 na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Njeno raziskovalno in pedagoško delo pokriva strateški menedžment človeških virov, zagotavljanje uspešnosti zaposlenih (performance mangement), sisteme plač in nagrajevanja ter motivacijo. Kot predavateljica že več kot dvajset let izvaja seminarje in delavnice za udeležence iz gospodarstva in drugih organizacij, poleg tega pa je izvedla tudi številne svetovalne projekte v podjetjih, predvsem povezane z oblikovanjem kadrovske strategije ter prenovo sistemov plač in nagrajevanja. Je tudi avtorica več znanstvenih in strokovnih prispevkov, knjige Nagradite uspešne ter urednica in soavtorica knjige Menedžment človeških virov, dejavno pa sodeluje tudi v aktivnostih strokovnega združenja Slovenska kadrovska zveza, kjer je vodil projekt priprave Standardov slovenske kadrovske stroke.

PRIJAVE IN INFORMACIJE:

Kotizacije za seminar ni, vendar je obvezna prijava na delavnico.  Prijave sprejemamo preko spodaj priložene e-prijave do izvedbe delavnice oz. do zasedbe mest. 

Informacije: GZS OZ Zasavje, telefon  03 56 34 375

VABLJENI!


Fotogalerija

Obrazec za prijavo





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.