Novice


Arhiv: Novo na GZS OZ Zasavje: Poslovni zajtrki - 1. Poslovni zajtrk: Novosti iz AJPESa

NOVO na GZS OZ Zasavje: Poslovni zajtrki
1. tema Poslovnega zajtrka: NOVOSTI PORTALA AJPES IN NOVOSTI PRI ODDAJI LETNIH POROČIL ZA LETO 2016


KDAJ: četrtek, 16.2. 2017 od 8.30 do 10.30 ure 
KJE: GZS Območna zbornica Zasavje, Podvine 36, Zagorje ob Savi

GZS Območna zbornica Zasavje pričenja s Poslovnimi zajtrki. Poslovne zajtrke bomo na pobudo članov odslej organizirali enkrat mesečno na aktualne tematike. Na srečanjih bo mogoča interaktivna izmenjava informacij in dobrih praks, udeleženci bodo prejeli  tudi  odgovore na vprašanja. Poleg aktualnih tem bodo Poslovni zajtrki namenjeni mreženju. Dobrodošli vsi predstavniki velikih, srednjih, malih in mikro podjetij ter samostojni podjetniki, da med seboj delite izkušnje in prihranite čas za  iskanje odgovorov, ki jih lahko dobite pri nas na Poslovnem zajtrku.

Prvi gostji Poslovnega zajtrka na temo novosti pri oddaji letnih poročil za leto 2016 ter predstavitve novega portala AJPES, bosta ga. Irena Murnc, vodja izpostave Ajpes Trbovlje in ga. 
Polona Paulič, višja svetovalka področja II.

VSEBINA:
  1. Predstavitev novosti pri oddaji letnih poročil za leto 2016  v luči sprememb ZGD-1 in novih SRS2016: Novela ZGD-1I je s prenosom Računovodske direktive v slovenski pravni red spremenila velikostne razrede gospodarskih družb in skupin ter spremenila ali na novo določila tudi nekatera druga določila na področju letnih poročil. Posledično s tem so se spremenili Slovenski računovodski standardi, ki so omogočili poenotenje bilančnih shem za vse vrste poslovnih subjektov, razen za pravne osebe javnega prava. AJPES bo predstavil tudi spremembe pri spletnih rešitvah za predložitev letnih poročil za leto 2016.  
  2. Predstavitev novega portala AJPES:  AJPES je v začetku letošnjega leta prenovil svoj portal, ki je posodobljen in bolj enostaven za uporabo. AJPES bo predstavil nove funkcionalnosti portala ter dostop do pomembnejših vsebin portala in storitev, ki jih AJPES izvaja za zagotavljanje transparentnosti poslovnega okolja.
KOTIZACIJA:
  • Kotizacija  znaša 10,00 € + DDV na udeleženca

Kotizacijo vplačajte pred pričetkom Poslovnega zajtrka na poslovni račun Gospodarske zbornice Slovenije, številka 02924-0017841495, sklic 3110+ matična številka podjetja.

Vabljeni vsi, ki vas zanima, kaj vse portal AJPES omogoča in seveda vsi, ki  sodelujete pri pripravi letnih poročil. 

Vabimo tudi vse člane, da sporočite svoje pobude za teme prihodnjih Poslovnih zajtrkov!

Direktorica GZS OZ Zasavje:
mag. Staša Baloh Plahutnik

Fotogalerija

Obrazec za prijavo





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.