Novice


Arhiv: SPREMEMBA TERMINA: Delavnica "Kreativno reševanje poslovnih problemov in osnove psihologije za vodje; Zagorje ob Savi, 28.11. 2017

       

»KOMPETENTNA SLOVENIJA« v okviru programa Kompetenčni centri za razvoj kadrov 2.0 omogoča delavnico:

»KREATIVNO REŠEVANJE POSLOVNIH PROBLEMOV IN OSNOVE PSIHOLOGIJE ZA VODJE

(OSEBNOSTNE PREFERENCE IN STRATEGIJE RAVNANJA Z ZAPOSLENIMI)« 

 

Ali se dobri "reševalci problemov" rodijo ali zgradijo?

Uspešnost sodelavcev je odvisna od njihovih kompetenc, toda v veliki meri tudi od tega, kako so vodeni in usmerjani! Vodje vzamete  neuspeh sodelavcev kot vaš lasten neuspeh! 

 

Vabljeni, da se nam pridružite in si vzemite čas 

v torek, 28. novembra 2017, od 9 h do 14:30 h, 

na GZS Območni zbornici Zasavje (Podvine 36, Zagorje ob Savi) 

 

Udeleženci bodo v obliki vaj, interaktivnih iger vlog, samodiagnostičnih orodij in priporočil za dodatno usposabljanje, pridobili temeljna znanja za učinkovito in uspešno reševanje poslovnih problemov, projektno vodenje, upravljanje in obvladovanje sprememb ter ravnanje z ljudmi, ki so odločilni dejavnik uspeha ali neuspeha poslovnih strategij.

 

Delavnica je namenjena vodjem in odločevalcem na vseh ravneh. 


Izvajalec: 

 

Brane Gruban, Dialogos d.o.o. 
ABC je mednarodno akreditirani poslovni komunikator in sodi med najbolj izkušene slovenske strokovnjake za management, komunikacijsko upravljanje, managersko svetovanje in coaching. Je ustanovitelj svetovalske družbe Dialogos iz Ljubljane. Njegov predavateljski opus obsega preko 1.700 seminarjev in delavnic doma in po svetu s skoraj 20.000 udeleženci iz več kot 250 slovenskih in mednarodnih organizacij, napisal pa je tudi blizu 1.900 različnih publicističnih prispevkov!  Brane Gruban, ABC je predaval v Londonu, Bruslju, New Yorku, Tampi (Florida, ZDA) in drugod po svetu. V ZDA je preživel štiri leta kot direktor marketinga Iskra Electronics, Inc., Long Island, NY.

Kotizacija in prijave:

 

DELAVNICA JE ZA VAS BREZPLAČNA!


Kotizacijo za delavnico vam ob finančni podpori Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropske unije (Evropski socialni sklad) omogočata KOC 2.0 znotraj instrumenta Kompetenčni centri za razvoj kadrov na Javnem štipendijskem, razvojnem, invalidskem in preživninskem skladu RS in GZS Območna zbornica Zasavje, Zagorje ob Savi. 


PRIJAVE SE ZBIRAJO PREKO SPODNJE e-prijave!

 

Delavnica se odvija v sklopu projekta Kompetentna Slovenija. Spremljajte nas! 


 

Fotogalerija

Obrazec za prijavo





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.