Zasavska gospodarska zbornica

Novice


Arhiv: Delavnica: Kako uspešno pripraviti,prijaviti in predstaviti inovacijo; Zagorje ob Savi, 27.2. 2018

Delavnica: Kako uspešno pripraviti, prijaviti in predstaviti inovacijo na razpis Inovacije Zasavja za leto 2018

Spoštovane inovatorke in inovatorji!

GZS Območna zbornica Zasavje vas vabi, da se udeležite delavnice, na kateri bo predstavljen razpis, pravilnik in prijavni obrazec ter nekatere novosti letošnjega razpisa. Udeležence razpisa želimo seznaniti, kako uspešno pripraviti, prijaviti in predstaviti inovacijo na Razpis inovacije Zasavja 2018.

V lanskem letu smo se odločili za nov način ocenjevanja inovacij. Inovatorjem smo ponudili možnost osebne predstavitve inovacije pred komisijo za inovacije. Nov način je bil lepo sprejet, tako pri komisiji, kot pri inovatorjih, zato bomo s to prakso nadaljevali tudi letos. Pokazalo pa se je, da uspešna predstavitev inovacije potrebuje tudi dobre komunikacijske veščine, zato bomo letos delavnico dopolnili s to tematiko.

Vabimo vas na  delavnico, ki bo

v torek, 27.2. 2018 od 12.30 do 15.00 ure
Območna zbornica Zasavje, 
Podvine 36, Zagorje ob Savi

Vsebina delavnice:

  1.  Kako se prijaviti na razpis za inovacije (pogoji, kriteriji in obrazec); Simona Rataj, vodja področja tehnološki razvoj in inovativnost pri GZS
  2.  Kaj so inovacije krožnega gospodarstva?; Antonija Božič Cerar, Služba varstva okolja pri GZS
  3.  Predvideni rokovnik aktivnosti inovatorjev od oddaje inovacije, do predstavitve inovacije na zaključni prireditvi, podelitvi nagrad inovatorjem; Alenka Gračnar, GZS OZ Zasavje
  4.  Kako pripraviti prepričljivo predstavitev;  dr. Nada Zupan, Ekonomska fakulteta v Ljubljan

Na delavnici bodo prisotni tudi člani Komisije za inovacije pri OZ Zasavje, ki vam bodo na razpolago za morebitna vprašanja. Vabimo prijavitelje in tudi ostale, ki mogoče razmišljate o prijave, da se odzovete na delavnico in izkoristite priložnost za morebitna vprašanja in čim bolj kvalitetno prijavo.

KOTIZACIJE ni, obvezna je prijava na delavnico preko spodnjega e-obrazca za prijavo.

Vabljeni!

Fotogalerija

Obrazec za prijavo

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.