Novice


Arhiv: Posvet z delodajalci; Zagorje ob Savi, 8.11. 2018

POSVET Z DELODJALCI
KDAJ: četrtek, 8.11. 2018 ob 13h
KJE: GZS Območna zbornica Zasavje, Podvine 36, Zagorje ob Savi

 

GZS Območna zbornica Zasavje in Zavod RS za zaposlovanje, Območna služba Trbovlje organizirata ob Evropskem dnevu delodajalcev posvet z delodajalci. Predstavniki Zavoda RS za zaposlovanje vas bodo seznanili s stanjem na trgu dela in spodbudami za delodajalce, ki so trenutno na razpolago ter o ostalih aktualnih novostih. Na posvetu boste seznanjeni tudi s programi usposabljanja in izobraževanja za brezposelne in za zaposlene, ki jih izvajajo ostale inštitucije, še posebej pa bodo predstavljeni programi in projekti, namenjeni razvoju in izobraževanju kadrov, pri katerih sodeluje GZS.  

Program posveta:

1.     Ranljive skupine brezposelnih oseb in ukrepi aktivne politike zaposlovanja za njih (Lijana Vidic Ristič, direktorica Območne službe Trbovlje in Jasna Drobež, svetovalka gen. dir ZRSZ) 

2.     Mozaik podpornega okolja razvoja kadrov pri GZS (mag. Staša Baloh Plahutnik, direktorica GZS OZ Zasavje)

3.     »Tailor made« programi za brezposelne osebe, ki jih izvaja Srednja tehniška in poklicna šola Trbovlje (Marjetka Bizjak, ravnateljica STPŠ)

4.     Mentorstvo v podjetjih (Aleš Dremel, direktor CPU)

5.       Opolnomočite svoje zaposlene – priložnost vključevanja odraslih v brezplačne programe temeljnih in poklicnih kompetenc 2018–2022. (Polona Trebušak, direktorica ZLU)

Posvet je za vse udeležence brezplačen, vendar z obvezno predhodno e-PRIJAVO.

Vabljeni!

Fotogalerija

Obrazec za prijavo





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.