Novice


Arhiv: ODPOVED delavnice: Kako prijaviti inovacijo na razpis inovacije Zasavja za leto 2020?

ODPOVED DELAVNICE

Nujnost inoviranja za obstoj in razvoj podjetja – zakaj sploh inoviramo in kakšen je inovator danes? 

Kako prijaviti inovacijo na razpis za priznanje GZS za inovacije 2020 

Spoštovane inovatorke in inovatorji!

Obveščamo vas, da v kolikor bo mogoče izvesti delavnico pred iztekom roka za oddajo vlog  (17.4. 2020), bomo termin za delavnico ponovno razpisali. 


Vsebina delavnice:

Zasavska gospodarska zbornica je objavila 24. Razpis za inovacije Zasavja. Z namenom uspešne prijave tudi letos organiziramo delavnico, s katero želimo animirati in seznaniti podjetja, inovatorje posameznike in druge organizacije na nujnost stalnega inoviranja za obstoj in razvoj podjetja ter družbe. Hkrati pa bomo na delavnici predstavili tudi, kako se spreminja vloga inovatorja.

Udeležence delavnice bomo seznanili z novostmi letošnjega razpisa in predstavili, kako uspešno prijaviti inovacijo na razpis.

Za uspešno prijavo inovacije, je potrebno le-to tudi ustrezno predstaviti, za kar pa so potrebne tudi dobre komunikacijske veščine, zato bo drugi del delavnice namenjen tej tematiki.

Program delavnice:

1) Nujnost inoviranja za obstoj in razvoj podjetja – zakaj sploh inoviramo in kakšen je inovator danes?

Kako uspešno prijaviti inovacije na razpis inovacije GZS 2020. (dr. Aleš Ugovšek, vodja področja Tehnološki razvoj in inovativnost pri GZS)

2) Predstavitev načrta izvedbe aktivnosti za prijavitelje (mag. Staša Baloh Plahutnik, direktorica Zasavske gospodarske zbornice)

3) Kako pripraviti prepričljivo predstavitev (dr. Nada Zupan, Ekonomska fakulteta v Ljubljani)

 

Komu je delavnica namenjena

Delavnica je namenjena potencialnim prijaviteljem, vodjem in članom inovacijskih skupin, samostojnim inovatorjem, podjetnikom, direktorjem podjetij in javnega sektorja.

Na delavnici bodo prisotni tudi člani Komisije za inovacije Zasavske gospodarske zbornice, ki bodo inovatorjem na razpolago za vprašanja.


KOTIZACIJE ni
, vendar je obvezna prijava na delavnico preko obrazca za prijavo.

Vabljeni! 

Direktorica Zasavske gospodarske zbornice
mag. Staša Baloh Plahutnik

 

Fotogalerija

Obrazec za prijavo





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.