Novice


Arhiv: Projekt POLET: Vabilo k sodelovanju na nacionalni strateški e-platformi za aktivno in zdravo staranje na delovnem mestu

nov odlok 15.11 Koroška gospodarska zbornica

Vabilo k sodelovanju na  nacionalni  strateški 

e-platformi za aktivno in zdravo staranje na delovnem mestu

V okviru projekta »Razvoj celovitega poslovnega modela za delodajalce za aktivno in zdravo staranje zaposlenih (POLET)« bo vzpostavljena NACIONALNA STRATEŠKA E-PLATFORMA ZA AKTIVNO IN ZDRAVO STARANJE NA DELOVNEM MESTU.

Omenjena platforma bo novost na področju aktivnega in zdravega staranja v Sloveniji in bo zagotavljala prostor za povezovanje in srečevanje različnih akterjev na področju aktivnega in zdravega staranja ter bo predstavljala stičišče aktualnih informacij, vsebin, strokovno-informativnih gradiv, podpornih orodij in dobrih praks s tega področja.

Na strateški platformi bi v ta namen želeli predstaviti čim več dobrih praks s strani podjetij, ki bodo v navdih ostalim podjetjem, ki se tovrstnih praks šele začenjajo lotevati.

Če želite, da se vaše podjetje z dobro prakso vključi v vsebino omenjene nacionalne platforme, vas prosimo, da izpolnite obrazec, ki ga najdete na: https://forms.gle/S2Fn8knawhEJa21L6

Skupaj z oddanim obrazcem prosimo, da priložite tudi fotografijo, ki se lahko objavi v okviru predstavljene dobre prakse. Fotografija lahko predstavlja rezultat vaše dobre prakse ali kako drugače predstavlja vaše podjetje.

Rok za oddajo dobre prakse je 15.12.2021.

Vse zbrane dobre prakse bodo objavljene na omenjeni platformi, ki bo ugledala luč sveta predvidoma v začetku leta 2022.

Za vsa morebitna vprašanja se obrnite na naslov: podpora@projekt-polet.si
 

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.