Novice


Arhiv: Razpis za inovacije Zasavja za leto 2022

 

                                                       

RAZPIS ZA INOVACIJE ZASAVJA ZA LETO 2022


Zasavska gospodarska zbornica objavlja 26. razpis za inovacije Zasavja za leto 2022. Cilj projekta je uveljavljanje inovacijske dejavnosti kot gibala trajnostnega razvoja gospodarstva in pospeševanja podjetništva v regiji. Pravico do prijave na razpis imajo gospodarske družbe, podjetja, samostojni podjetniki posamezniki, samostojni inovatorji in druge organizacijske oblike z območja zasavske regije: Hrastnika, Litije, Trbovelj in Zagorja ob Savi. Predlagatelji lahko v letu 2022 prijavijo inovacijo, ki je bila prvič vpeljana na trg  oz. prvič uporabljena v proizvodnem/poslovnem procesu v obdobju 1. 1. 2020 do 31.3. 2022.   

Inovacijski izziv 2022: Z INOVACIJAMI PRESEGAMO MEJE 

Obrazložitev inovacijskega izzivaInovacije po definiciji odgovarjajo na neko potrebo na trgu, a prevečkrat pri oblikovanju rešitev v center postavimo podjetje. To pa ne pomeni, da inovacija nima vpliva izven meja podjetij. Letos, ko je pred nami veliko okolijskih in družbenih izzivov, želimo osvetliti inovacije iz druge luč in tako smo izbrali rdečo nit – Z inovacijami presegamo meje. Ta slogan bi bil dober tako za komuniciranje, izpostavi pomembnost inovativnosti za celotno družbo, razvoj, ne le rasti podjetij, pri inovacijskem izzivu pa bi izpostavili širši vpliv inovacije na okolje, družbo,… Predvsem, da v izzivu izpostavimo podjetje, kjer je učinek inovacije največji bodisi v okoljskem vidiku, lahko tudi družbenem, pozitivni učinki širše v smeri digitalizacije… Pomembna je predvsem širina dosega inovacije izven podjetja. 

 

Na zaključni prireditvi, svečani podelitvi priznanj inovatorjem Zasavja,  ki bo 14. junija 2022, bodo inovatorji predstavili svoje inovacije.  Najmanj 3  zlate inovacije iz Zasavja bodo kandidirale tudi na nacionalni ravni. 


Razpisna dokumentacija je priložena. 


Razpis je odprt do petka, 8.4. 2022.


Več informacij o GZS inovativnosti TUKAJ! 

VABLJENI K PRIJAVI!

 

Razpisna dokumentacija:

Pripete datoteke

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.