Novice


Arhiv: Objavljena še dva nova razpisa za podjetja - JR za digitalno transformacijo in JR za spodbujanje velikih investicij (NOO)

Objavljena še dva nova razpisa za podjetja: 

JR za spodbujanje velikih investicij (NOO)

in

 JR za digitalno transformacijo 


Obveščam vas, da sta bila v petek, 18. 3. 2022, v Uradnem listu RS objavljena 2 nova, težko pričakovana, javna razpisa:


Javni razpis za spodbujanje velikih investicij za večjo produktivnost in konkurenčnost v Republiki Sloveniji (JR INVEST2022-NOO); razpisovalec: SPIRIT Slovenija:

Namen javnega razpisa je spodbuditi gospodarske družbe k trajnostno naravnanim investicijam z vlaganji v naprednejšo tehnologijo in avtomatizacijo poslovnih procesov, ki bodo prispevale k dekarbonizaciji ter zelenem in digitalnem prehodu ter dolgoročno omogočile večjo produktivnost gospodarskih družb, boljše okrevanje, odpornost, rast in konkurenčnost gospodarstva. Razpis je namenjen večjim investicijam v nakup opredmetenih in neopredmetenih osnovnih sredstev. Prijavijo se lahko podjetja z večjimi investicijami.

Rok za oddajo vlog: 22. 04. 2022 in 1. 10. 2022.

 

Več informacij TUKAJ!

 

Javni razpis za digitalno transformacijo podjetij (JR Digit NOO); razpisovalec: MGRT:

Razpis bo podprl projekte konzorcijev, usmerjene v tehnološko krepitev prek uporabe naprednih tehnologij z učinkom na okoljsko trajnost ter dvigovanje digitalnih kompetenc. Projekti se morajo osredotočati na napredne tehnologije, kot so na primer robotika in avtomatizacija procesov, internet stvari, umetna inteligenca, transformacija odločevalskih sistemov (vključno s kibernetsko varnostjo), blockchain tehnologije in tehnologije distribuiranih zapisov. Okvirna višina nepovratnih sredstev, ki je na razpolago za sofinanciranje upravičenih stroškov, je 44 milijonov evrov.
Rok za oddajo vlog: 28. 04. 2022.

 

Več informacij TUKAJ!

 

Hkrati vas obveščamo, da jev okviru GZS vzpostavljen nov kontakt, kamor lahko naslovite vsa vprašanja v zvezi z javnim razpisi in na katera odgovarjajo strokovnjaki z različnih področij: razpisi@gzs.si.

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.