Arhiv: Spomladansko GZS mreženje, 24.5.2012

Gospodarska zbornica Slovenije nadaljuje s serijo t. i. mreženj oziroma povezovanj med domačimi in tujimi gospodarstveniki ter različnimi podpornimi organizacijami v mednarodnem poslovnem okolju.

S tovrstnimi neformalnimi dogodki želimo na eni strani povezati vse tiste, ki imajo določena specifična nišna znanja, predvsem o tujih trgih pa tudi izdelkih / storitvah itd., in na drugi strani tista slovenska podjetja, ki ta znanja potrebujejo pri svojih poslih na mednarodnih trgih.

Tokratna izvedba z naslovom »SPOMLADANSKO GZS MREŽENJE« se bo odvijala v četrtek, 24. maja 2012 v prostorih GZS v Ljubljani od 10. ure dalje. Za bilateralne razgovore bo na voljo 17 predstavnikov podjetij in organizacij. Kratek opis njihovih aktivnosti je v priponki.

Če vas sodelovanje na dogodku zanima, vljudno prosimo, da izpolnite prijavnico ter nam jo vrnete po elektronski pošti: ante.milevoj@gzs.si najkasneje do torka, 22. maja 2012.

Kotizacija za udeležbo na spomladanskem GZS mreženju znaša 120 evrov za posamezno prijavljeno podjetje (DDV je vključen v ceno), ki se plača ob prijavi na TRR GZS 02924-0017841495, sklic 1510-130. Za člane GZS kotizacije ni.

Na osnovi vaših prijav bomo pripravili urnik vseh sestankov ter vas o časovnici vaših označenih razgovorov pravočasno obvestili.

PRIJAVNICA
SEZNAM SODELUJOČIH


Pripeti dokumenti

Fotogalerija