Novice


Arhiv: Jutro na regijski zbornici, 28.1.2013

Zakaj in kako so nekatera podjetja postala svetovno uspešne blagovne znamke?

Gospodarska kriza sili podjetja, da ponovno razmislijo o svojem poslovnem modelu in se spopadejo s strateškim inoviranjem, ki vključuje tako izdelke pa tudi poslovne procese. Cilj je seveda zmanjšanje stroškov in povečanje prihodkov.

Kako strateško inoviranje lahko povzroči spremembe odločilnih dejavnikov uspeha, pa boste izvedeli na tokratnem dogodku

"JUTRO NA REGIJSKI ZBORNICI"

Spoznali boste italijanski primer uspešnega prodora na svetovne trge Lunardelli.

GZS Zbornica osrednjeslovenske regije v letu 2013 skupaj s partnerji projekta KNOW US načrtuje serijo predstavitev primerov dobrih praks, namenjeno podjetjem z razvojnim potencialom, ki razvijajo inovativne rešitve, produkte in storitve in se pri tem srečujejo z vprašanjem ugotavljanja svojih kognitivnih prednosti, sposobnostjo za strateško inoviranja in preoblikovanja produkte dodane vrednosti.

Na dogodek JUTRO NA REGIJSKI ZBORNICI VAS VABIMO 28. JANUARJA 2013 ob 9.30 uri v DVORANI C v stavbi GZS Dimičeva 13, prvo nadstropje.

Predaval bo prof. Roberto Biloslavo iz Fakultete za management, Koper, ki je eden od soustvarjalcev metode inovacijske šole na Primorskem, s katero razvijajo nov pristop k strateškem inoviranju in partner v projektu KNOW US v okviru Programa čezmejnega sodelovanja Slovenija-Italija 2007-2013.

Obravnavane teme in vprašanja:

Ali poznamo inovacijske potenciale svoje panoge in svojega podjetja

Evolucija konteksta KNOW US

Kako spremeniti cilj: od »igrati bolje od drugih«, v »spremeniti dosedanja pravila igre«

Inovacijska šla – cilji in vsebine

Komu je srečanje namenjeno:

Na srečanje vabimo vse člane Mreže za inovativnost pri GZS ZOR (udeležence razpisov za inovacije) in druga inovativna podjetja z razvojnimi cilji in inovacijskimi reštvami predvsem s področja lesne in gradbene industrije, logistike in transporta ter drugih dejavnosti, ki se spogledujejo z vstopom na evropsko in globalno tržšče.

PRIJAVE: Prosimo, izpolnite priložno prijavnico. Ševilo udeležncev v skupini je omejeno, zato prijave sprejemamo do zapolnitve mest oziroma najkasneje do 25.1.2013.

Skenirane prijave lahko pošjete na elektronski naslov: mojca.pavlic@gzs.si ali na faks: 01 4313040

Udeležba je brezplačna.

 

 

 

 

 

 

 

 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.