Novice


Arhiv: Kongres in sejem NanoIsrael 2012

Slovensko izraelski poslovni klub pri GZS Zbornici osrednjeslovenske regije in Center za mednarodno poslovanje pri GZSv sodelovanju z Veleposlaništvom Izraela na Dunaju in Veleposlaništvom RS v Tel Avivu organizirajo skupinsko udeležbo podjetij in ustanov v Izraelu,v času od 25. do 28. marca 2012.

Obisk je namenjen vsem zainteresiranim slovenskim podjetjem, raziskovalnim in izobraževalnim ustanovam, katerih dejavnost je povezana predvsemz nanotehnologijo s področja nanomedicine, nanomaterialov, nanoelektronike, nanobiotehnologije, nanofotonike, energetike, tehnologije voda in okolja.

Kongres in sejem NanoIsrael 2010 je privabil 1000 udeležencev, med njimi več kot 200 mednarodnih iz 36 držav in tujih delegacij. Med govorniki je bil tudi predsednik Izraela Shimon Peres, Nobelov nagrajenec Andre Geim, vodja urada za raziskave in razvoj v industriji in v akademiji NASA, Urad za znanost in tehnologijo Bele hiše, vodstvo Siemensa, Bayerya in drugih multinacionalk, podjetij in investitorjev, podjetij za prenos tehnologij, vodilni akademiki iz Izraela in sveta.

Obisk za člane gospodarske delegacije bo vključeval program v okviru konference in sejma NANOISRAEL 2012 – osnovni program je dosegljiv na spletni strani, podroben program pa prilagamo.

Za zainteresirane je možno organizirati tudi individualna poslovna srečanja v času kongresa in sejma.

Okvirni program obiska:

25. marca 2012

- zjutraj odhod z letališča Jožeta Pučnika Ljubljana

- prihod v Tel Aviv zgodaj popoldne

- prosto / sestanki v lastni režiji

26. in 27 marca2012

- po programu konference NanoIsrael 2012

- individualna poslovna srečanja

28. marca 2012

-vrnitev v Slovenijo

Prispevek za organizacijo delegacije za posamezno podjetje znaša 180 EUR (z DDV) in se plača ob prijavi. Nakažete jo na TRR GZS 02924-0017841495, sklic 5043. Prijave pošljite najkasneje do 9. marca 2012 na e-naslov mojca.pavlic@gzs.si ali po faksu 01/43 13 140. V primeru naknadne odjave udeležbe se kotizacija ne vrača.

STROŠKI

Skupna okvirna cena udeležbe brez zavarovanja znaša cca 1.580 EUR (z vključenim ddv), ki vključuje:

-Letalski prevoz in letališke takse ter namestitev v istem hotelu

-3 nočitve z zajtrkom v hotelu 4*

-Kotizacija za Nanokonferenco v Tel Avivu

-transferje letališče-hotel-letališče in hotel-lokacija konference-hotel

-1 kosilo na konferenci

-Agencijski stroški in stroške priprav in izvedbe potovanja delegacije

Zaradi spreminjanja valutnega tečaja za ameriški dolar si pridržujemo pravico do oblikovanja dokončne cene po zaključku zbiranja prijav na podlagi števila udeležencev in valutnih sprememb.

Prijave do 9.3.2012 s priloženo prijavnico


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.