Zbornica poslovno storitvenih dejavnosti

Novice


Dvojna slovenska krona na Constantinus International Award 2023

 

Prvo mesto je zasedel Inkubator d.o.o. Sežana

Slovenija je včeraj zablestela na mednarodnem tekmovanju za nagrado Constantinus International Award 2023, ki jo podeljuje Mednarodni svet inštitutov za svetovanje v managementu. Prvo mesto je zasedel Inkubator d.o.o. Sežana, drugo mesto pa podjetje Quantum Consulting s.p. Oba prejemnika nagrade sta tudi prejemnika nagrade Feniks! Iskrene čestitke!

Zbornica poslovno storitvenih dejavnosti, ki deluje v okviru Gospodarske zbornice Slovenija s ponosom sporoča, da je včeraj v Jordaniji prestižno nagrado Constantinus International Award 2023 prejelo podjetje Inkubator d.o.o. Sežana z izvedbo programa Kreativni startup: podjetniška šola za osebe z izgubo sluha. Slovenski uspeh na tem dogodku je doseglo tudi podjetje Quantum, ki je prejelo srebrno nagrado za svetovanje podjetju Salonit Anhovo.

Drugo mesto je zasedel Quantum Consulting s. p.

Glavni cilj nagrade je promocija svetovalnega sektorja ter izjemnih svetovalnih projektov na globalni ravni. Prepoznana je kot znak odličnosti v svetovanju.

Sodelovanje in dosežki slovenskih podjetij na mednarodnem odru so zagotovo vredni pohvale. Za nagrado se je potegovalo 25 projektov z vsega sveta, kar dodatno poudarja pomembnost dosežkov Inkubatorja d.o.o. Sežana in Quantum Consulting s. p. »Ob zmagi slovenskih podjetij na mednarodnem odru Constantinus International Award 2023, se veselimo, da smo tudi mi, s podelitvijo nagrade Feniks, prepoznali odličnost in izjemne dosežke teh dveh projektov. Dvojna zmaga kaže na to, kako kakovostni in inovativni so slovenski strokovnjaki v svetu svetovanja v managementu. To je zares izjemen trenutek za Slovenijo«, je povedal Nenad Šutanovac, direktor ZPSD pri GZS.



Dva projekta nagrade Feniks med nominiranci mednarodne nagrade Constantinus 2023! >>


Youtube recap podelitve nagrade Constantinus 2023 >>

 

 

Fotogalerija

Fotogalerija